Whiskey Roll - Image klippel hozta ki új dalát a megújjult tagságú fővárosi dirty/hard rock zenekar: 'Badbone'

'Badbone' címmel hozta ki új dalát a budapesti dirty/hard rock zenekar, a Whiskey Roll. Az új szerzeményt egy Image klippel hozta ki a csapat. A banda tagsága az alapító szólógitároson Laller Rock-on kívül teljesen lecserélődött. Az énekes Shuey Easy (TheSickUnicorn), a dobos Szepesi Matti (Rocken Dogs), a ritmusgitáros Harmath Zoli (OurLastDrop) míg a basszer Papp Sanya lett. A stílus azonban nem változott. Az új dalt Faragó István 'Sztivi'-vel rögzítették, a keverést és a mastert Balogh Róbert készítette el, az editálást pedig a zenekar énekese Shuey Priest végezte el. A videófelvétel Dobrovszki Dániel munkája.

Whiskey Roll-Badbone

Whiskey Roll az online streaming szolgáltatóknál:

https://songwhip.com/whiskey-roll/rnr-box

Laller Rock a tagcserékről és az új dalról:

"Az előző felállások azért nem tudtak működni rendesen, mert nem volt egységes cél, nem mindenki gondolta ezt az egészet komolyan és nem is akartak belerakni annyi energiát amennyit kellett volna. Az új zene pedig egy igazi rock muzsika lett és visszaemlékezés a gyereklétre és egy önigazolás is egyben. A cím is és a refrén is ezt tükrözi "Badbone"-(Rosszcsont)."

A Laller ötletéből született új dal a teljes zenei formáját a többiek segítségével nyerte el, és Shuey szövegével lett végleges. A csapat jövőbeli céljai között az itthoni klubok és fesztiválok, valamint a külföldi klubok és fesztiválok is ott vannak. És szeretnének még több új dalt készíteni, amikhez már az ötletek megvannak.

Whiskey Roll online:

https://www.facebook.com/WhiskeyRoll

https://www.instagram.com/whiskeyroll

https://www.youtube.com/@whiskeyroll

 

Kapcsolódó cikkek