The MilfGlue! - Egy komolyabb hangvételű klipesített dallal jelentkezett a szolnoki dirty punk rock zenekar: 'Ugyanúgy Érzel'

Egy vadonatúj klipesített dallal jelentkezett a szolnoki dirty punk rock zenekar, a The MilfGlue!. Az 'Ugyanúgy Érzel' nem illeszkedik a sorba, amit eddig a triótól megszoktunk, a könnyedebb vidámabb témák után ezúttal komolyabbra vették a hangvételt. A kisfilmet Sipos Géza vezényletével a Medusa Pictures készítette el.

The MILFGLUE! - Ugyanúgy Érzel

The Milfglue az új dalról:

"A The Milfglue zenekar általában a humor, az irónia és a társadalomkritika tengelyén mozog a könnyedebb hangvételű, pár akkordos dirty - rock világában. Ez azonban most egy rendhagyó zenei videó lett tőlünk, amely komolyabb hangulatot áraszt. Akik eddig a humorosabb, könnyedebb tartalmak miatt követték a zenekart, azoknak sem árt velünk néha mélyebbre tekinteni, akik pedig eddig a mélyebb tartalmat hiányolták tőlünk, őket talán most kellemes meglepetés érheti az új The Milfglue szám kapcsán. Bárhogy is lenne, bármennyire is különbözőek vagyunk, sokszor ugyanúgy érzünk..."

 

The MilfGlue! online: 

https://www.facebook.com/Milfglue

https://www.instagram.com/themilfglue?igs..

https://www.tiktok.com/@the_milfglue_official

https://www.youtube.com/@themilfgluezenekar

Kapcsolódó cikkek