Rudán Joe - Klippremier: 'Enyém az egész világ'

A június közepén megjelent 'Vasvitéz' album nyitódalával, az 'Enyém az egész világ' videójával indítja a hétvégét Rudán Joe. A kisfilm képanyaga a június 15-ei pécsi Káptalan Kertes koncerten került rögzítésre - a videó Jónás Péter munkája. A felvételen szerepel a dal szerzője Nagy Dávid is Joe zenekara mellett. A 'Vasvitéz' album a megjelenése óta a Mahasz Top40-es lista legtetején trónol. Akik pedig élőben is elcsípnék Joet, azok ezen a héten ezt négy alkalommal is megtehetik. Elsőként 11-én csütörtökön a Totális Metal formációval lép fel a Rockmaratonon, majd másnap 12-én pénteken már az Akusztikkal játszik Baján az Elizabeth Hotelben, 13-án szombaton Komlón ad nagykoncertet a Rudán Joe band a Közösségek Háza kerthelyiségében és végül vasárnap Magyarhertelenden a Hertelendi Termálfürdőben zárja a hetet az Akusztikkal.

Fotó: Kovács Zoltán

Rudán Joe - Enyém az egész világ

Rudán Joe - Vasvitéz

A 'Vasvitéz' album album zenei rendezője Friskó "Fidó" Péter volt. A felvételek az FHT78 Hangstúdióban és az EUROVOX Stúdióban készültek. Az új lemez megírásához a hagyományokhoz hűen ismét népes szerzőgárda sorakozott fel Joe mellé. A dalok feljátszásánál pedig ez alkalommal két és fél tucat zenészbarát és kolléga ragadott hangszert és segítette a stúdióban a remek hangú énekest.

A 'Vasvitéz' album az online felületeken:

https://www.artistcamp.com/SmartLinks/9008798619085/

Rudán Joe - Az élet szép

A 'Vasvitéz' album egy 24 oldalas - exkluzív interjúkat (Rudán Joe, Dying Wish, Fábián Zoltán, Magma Rise, Transylvanium), két posztert, és egy lemezajánlót tartalmazó - tematikus H-Music magazinnal együtt jelent meg. A kiadvány mellé - ajándék korongként - a Transylvanium második nagylemeze is bekerült. 

A CD+magazin kombó holnaptól elérhető a Relay és InMedio újságosoknál, illetve az Auchan áruházakban, valamint a MediaMarkt üzletekben. A lemezboltokban, és Rudán Joe koncertjein továbbra is kapható, de természetesen a kiadói shopból is rendelhető további RJ termékek mellett: https://rudanjoe.hmusic.hu/

Rudán Joe - Térj vissza, vándor!

Rendelés, webshop: https://rudanjoe.hmusic.hu

Online zenehallgatás: https://songwhip.com/rudan-joe

 

Rudán Joe online:

https://www.facebook.com/rudanjoeofficial

https://rudanjoe.hu/

 

 

Kapcsolódó cikkek