Junkies - Május közepén érkezik a 'Vészharang' album, itt a legújabb előzetes dal: 'Parahold'

Pontosan egy hónap múlva, május 17-én érkezik az idén 30. születésnapját ünneplő Junkies új nagylemeze, amiről ezúttal harmadikként a 'Görgetős' és a 'Királyi többes' után a 'Parahold' című dallal ismerkedhetünk meg, amelyhez egy szöveges videó is készült. Az anyag hangmérnöke a zenekar basszusgitárosa Gravel Shores volt. Az album mastere és a keverése is a Spiritside Studióban készült. A lemezen közreműködött: Kosovics István, Kirsch András (vokál). A 14 tételes 'Vészharang' című album egy tematikus H-Music magazinnal együtt jelenik majd meg, és már előrendelhető, akár önállóan, akár LP formátumban, akár csomag részeként is. Aki pedig élőben si megtekintené Szekeres Andrisékat, az legközelebb ezt május 11-én Berettyóújfaluban a Művelődési Házban teheti ezt meg, ahol a Zorall és a From The Sky társaságában játszanak majd. Ezt követően pedig Dunaszerdahelyen a Soul Hunterben lesz majd megjelenésük május 31-én, itt a Mirror lesz a felvezető zenekar. Majd június 15-én sor kerül a Junkies 30/Szekeres 50 koncertre a Barba Negrában ahol a két vendégzenekar az Aurora és a Rock 'n' Roll Monkey (ex-Jack Daniels) lesz.  

Junkies - Parahold

Junkies - 'Vészharang' előrendelés:

https://junkies.hmusic.hu/

Junkies az online felületeken:

https://songwhip.com/junkies

Junkies - Királyi többes

A Junkies a 'Királyi többes' dalról:

"A dal szövege személyes élményekből született, de bárki magára ismerhet benne. Reméljük, segít átvészelni a hétköznapi kutyaszorító helyzeteket. Lényege, hogy olvass a sorok között, ne hagyd magad hülyére venni, és ne vegyél be bármit, csak mert cukorba forgatva tálalják."

Junkies - Görgetős

 

A Junkies jelenlegi tagsága: 

Szekeres András - ének

Barbaró Attila - gitár, vokál 

Gravel Shores - basszusgitár, vokál

Keresztes Viktor - dob

Junkies 30/Szekeres 50, Aurora, Rock 'n' Roll Monkey (ex-Jack Daniels) Budapest Barba Negra 2024. június 15. Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/379666374847592

 

Junkies online: 

https://www.facebook.com/Junkiesmusic

https://www.instagram.com/junkies_zenekar/

https://junkies.hmusic.hu/

 

Kapcsolódó cikkek