Haatan - 'Shadows Entwined' címmel megérkezett az első dal a Tamási-i heavy/doom metal zenekar nyár elején érkező debütáló albumáról!

Május végén/június elején megjelenik a Tamási-i heavy/doom metal műfajban egy kis death metalos beütéssel alkotó Haatan zenekar első saját dalos albuma. Az új dalok megjelenése előtt azonban még áprilisban kihoz a Szomoru "Siska Tibor - dobok (ex-Detox,ex-Anxiety Collapse) és Márkó Zoltán (ex-Detox,Urachel,Anxiety Collapse) gitár, basszusgitár, ének alkotta duó a tagok régebbi zenekarainak újra feljátszott dalaiból egy válogatást. Előzetesen pedig a 'Shadows Entwined' című dalt már meg is hallgathatjuk.

Haatan - Shadows Entwined

A zenekar bemutatkozása és az elkövetkezendő időszak tervei:

"Hamarosan megjelenik a Haatan együttes első saját dalokat tartalmazó lemeze.A zenekar heavy/doom stílusban nyomja,egy kis death-es beütéssel.A zenekart két tag alkotja Szomoru "Siska Tibor - dobok (ex-Detox,ex-Anxiety Collapse) és Márkó Zoltán (ex-Detox,Urachel,Anxiety Collapse). Az album május vége június elejére várható. A megjelenést megelőzi egy "válogatás" a tagok régebbi zenekarainak újra feljátszott dalaiból. Ami áprilisban várható,szintén ebben a zenei stílusban. További infók hamarosan."

A zenekar elérhetősége: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolódó cikkek