Cooltourstar - Újra hív a Rock ‘n' Roll - Bemutatkozik a Cool Head Klan zenészek alkotta új formáció!

Tavaly július 24-én egy emlékkoncerttel búcsúztak el zenésztársai, és a hazai rock/metal színtér prominens alakjai Molics Zsolttól, a Cool Head Klan, és a Mamut - 2021. november 30-án elhunyt - énekesétől. Egyben ez a rendezvény volt a CHK búcsúkoncertjei is.

A zenekar négy tagja, egy új énekessel a frontban új néven most tovább indul, egyrészt szeretnék tovább vinni Zsolt hagyatékát, másrészt új dalokkal is készülnek... hiszen a rock n' roll örök!

Elsőként az Újra hív a Rock ‘n' Roll című új szerzeményüket mutatják be, amihez egy videoklip is készült.

Cooltourstar - Újra hív a Rock 'n' Roll

A zenekar a folytatásról, és az új dalról:

"Itt az új banda, ami az utolsó Coolhead formációból fakad, mert úgy gondoltuk, hogy Zsolti örökségét a dalokon keresztül tovább kell vinnünk. Nem akartuk a régi névvel folytatni, mert az szervesen Zsoltihoz kötődik, de megőriztük az új név dallamában. A programban természetesen az összes fontos régi számot játszani fogjuk, ami megadta és megadja a Cool karakterét, és természetesen dolgozunk újakon, amik viszik tovább a rock és metal jellegzetességeit. Itt van rögtön az első új szerzemény, stílszerűen ‘Újra él a Rock 'n' Roll' a címe, mintegy az újrakezdést jelezve. Ebben a klipben mutatjuk be új, fiatal énekesünket, Kozák Pétert, akinek segítségével tovább visszük Zsolt hagyatékát!"

A Cooltourstar felállása:

Kozák Péter - ének

Ángyán Tamás - gitár

Forgács József Zoltán - gitár

Forgács Róbert Szilárd - basszusgitár

Hornyák Balázs - dob

 

Cooltourstar FB-oldal:

www.facebook.com/profile.php?id=100088991915121

 

Kapcsolódó cikkek