Eufrozina - Acapella projekt alakult a cselló metalos Leecher énekesnője, Horváth Anett vezetésével!
Írta: Slayer   
2022. június 23. csütörtök, 20:06

Eufrozina néven indított acapella projektet a cselló metalos Leecher énekesnője, Horváth Anett! 'Alive címmel pedig már meg is érkezett az első klipesített dal.

"A covid alatt sok tervem összedőlt, de ugyanakkor sok időm is felszabadult, úgyhogy dönthettem: vagy tétlenül kesergek a kényszerszünet végéig, vagy inkább belefogok valami kreatívba. Így aztán kitaláltam, hogy megvalósítom azokat a zenei ötleteimet is, amikre eddig nem volt lehetőségem. A szívemhez a metal áll a legközelebb, de néha nagyon jól esik más stílusokban is kifejeznem magam, sokféle zenét is írok, de eddig mást nem nagyon mutattam meg. Az acapella műfaj egyébként kapóra is jött, mert tudtam mindent egyedül intézni és nem kellett hozzá zaklatnom egyetlen zenésztársamat sem. 

Az Alive az első ilyen acapella dal, amit megírtam. A videó azt mutatja be, milyen szörnyeteggé tehet a balszerencse és néhány elhibázott döntés három alapvetően jóindulatú embert. De minden videó drámaibb, ha emberek helyett aranyos állatok játszák a főszerepet... a békáknál aranyosabb állatot nem is akartam keresni, már régóta a kedvenceim.

A gyönyörű borító Lajcsák István munkáját dicséri, a stúdiómunkálatoknál és a videó elkészítésénél pedig régi jól bevált illetők segítettek: Vári Gábor a Miracle Sound stúdióból és Gerócs Balázs az Instant Cinema-tól. A videóban szereplő rajzokat én rajzoltam." - mesélte Anett.

Eufrozina - Alive

Eufrozina - Alive az online platformokon:

https://www.deezer.com/en/album/325491117

https://open.spotify.com/album/1HtIlu8V7TrCCGYwggRe3P

https://music.apple.com/hu/album/alive-single/1628363288

Eufrozina online:

https://www.facebook.com/Eufrozinamusic/

 
topmenu