ZPZ: GRRRHHHOOO!!! - Megjelent a harmadik nagylemez!
Írta: Slayer   
2022. június 15. szerda, 20:03

A júniusi HammerWorld magazin egyik extra CD mellékleteként jelent meg a ZPZ zenekar bátor és magabiztos GRRRHHHOOO!!! címet viselő harmadik nagylemeze. A „köcsögmetált” feltaláló és művelő, valamint a „trash & roll” műfajban brillírozó ötös ezúttal kereken 10 szerzeményt rögzített az új anyaghoz.

A cinikus és vicces szövegekkel, nyers, de fogós riffekkel felvértezett dalcsokorból kettőhöz már kisfilm is készült - a Kakaót! szöveges videóként, a Jó éjszakát! 3 pedig videóklippel hívja fel magára a fokozottabb figyelmet.

ZPZ - Jó éjszakát! 3

„A mindenkit érintő leállás alatt megszületett a mesterterv, hogy a rendelkezésre álló időben lépjünk szintet és készítsünk egy minden korábbinál erősebb, ugyanakkor viccesebb anyagot, ahol zeneileg és hangzásban is megpróbálunk előbbre lépni, miközben szövegvilágban visszatérünk az első időszakunk nagyon vicces témaválasztásaihoz.”

ZPZ - Kakaót!

A zenéjében egy meghökkentően egyedi – thrash, dallamos metal, HC, rock and roll – ötvözettel előálló formáció az ötletes fotográfiákat felhasználó, de az összképet tekintve minimalistára vett dijáznnal bíró albuma önálló kiadványként is elérhető:

shop.hmusic.hu/eloado/zpz


Online zenehallgatás:

songwhip.com/zpz/grrrhhhooo

ZPZ: GRRRHHHOOO!!!

(2022 / H-MUSIC)

01. Prelude 3

02. Merevedés

03. Kakaót!

04. Daedalon

05. Thrash metál bevésve

06. Mississippi

07. Spájz boys

08. Balkáni hím

09. GRRRHHHOOOOOO!

10. Jó éjszakát! 3

 

ZPZ online:

https://www.facebook.com/zpzzenekar/

 
topmenu