Bohemian Betyars - Fellépnek a Kalászi Vigasságokon is!
Írta: Slayer   
2022. június 01. szerda, 21:18

2022. június 11.-én a Bohemian Betyars is fellép a Budakalászon megrendezésre kerülő Kalászi Vigasságok Fesztiválon.

A Bohemian Betyars 2009-es működése óta nem csak ország, de világszerte belopta magát egy tekintélyes méretű közönség szívébe speed – folk – freak – punkos, magával ragadó, energikus formációjával. A koncertjeik közvetlen, ösztönből áradó, életigenlő hangulata felszabadítja a nagyérdemű érzelmeit, az ember zsigerébe hatol, és minden lábat táncra bír. Eközben különleges hangzásukkal hitelesen képviselik a sok száz év művészetében is fellelhető hazai keserédes életszemlélet unikumát, zenéjükben egyedi, saját ízlésükre formálják a magyar, balkáni és cigány népzenét a punk, ska és még megannyi stílus találkozásával.

Kezdetben igazi csavargók módjára járták körül az utcán zenélve Európát, mára a hazai és európai klubok, fesztiválok visszajáró vendégei, de beutazták már Kínát, Japánt, Dél-Koreát és az Egyesült Államokat is. Kalandvágyuk továbbra is hajtja őket előre, hogy a világ minden pontjára eljussanak, és zenéjükkel megmozgassák az ember testét-lelkét egyaránt, bárhol is legyenek épp.

A Bohemian Betyars örömzenéje, elragadó ritmusai kizökkentenek a hétköznapokból és beledobnak az önkívület mélyvízébe, pont úgy, ahogy ezt ők kitervelték. Másfél óra világzene extázis következik, Balkánon innen és túl!

Jegyek kaphatók a tixa.hu oldalon és az esemény előtt a helyszínen a befogadóképesség erejéig.

Fogyatékkal élők és kísérőjük, valamint nyolc év alattiak számára a belépés ingyenes.

A koncert a Kalászi Vigasságok Fesztivál része.

További információ:

https://koskarolymh.hu/esemeny/bohemian-betyars/

Bohemian Betyars - Elölről Újra

Jegyek:

https://tixa.hu/bohemian_betyars_koskarolymh

Az esemény budakalászi lakcímkártyával INGYENES!

 
topmenu