Ocho Macho - Sorsszerű találkozás és Barcelona: régi gyökereihez nyúlt vissza a zenekar!
Írta: Slayer   
2022. május 19. csütörtök, 19:26

Egy magyar házaspár barcelonai sikertörténete a „Futballarium Barcelona”, amiről a Fonogram-jelölt Ocho Macho új, carpe diem életérzésű dalát ihlette és amit a csapat videóklip-forgatása fő helyszínéül választott. A nagy találkozást kalandos véletlenek szülték, miközben visszakaptuk a klasszikus Ocho-i dallamsorokat!

Ocho Macho - Futballarium Barcelona

Kitörölhetetlen név lett a hazai zenei popszcénában az Ocho Macho legikonikusabb albuma, az ’El Mundo Fantastico’ berobbanásával, amely rövidesen platinaminősítést szerzett, és amin a 37 milliós YouTube-megtekintésű „Jó nekem” is szerepel. Kis kísérletezést követően, a fiúk visszatértek a lemez klasszikus, Manu Chao-i motívumaihoz és amit év elején megjelent, „Lazulj bele” című könnyed számuk is képviselt.

Az együttes új zenéjében, a „Futballarium Barcelonában” ismét a felszabadult energiák, himnikus dallamok kapták a főszerepet, illetve egy izgalmas helyszín témája:

„Van egy barcelonai vendéglő, ami az utóbbi években már egy zarándokhely lett a magyarok körében, ugyanis a legnagyobb magyar focistáknak is emléket állít kiállításaival az étterem. A „Futballarium Barcelona” egyik tulajdonosa, Büki Péter ráadásul a szomszéd utcánkból, Szombathelyről indult el a nagyvilágba szerencsét próbálni”– osztotta meg a formáció frontembere, Kirchknopf Gergő, szerzeményük hátterét, akit Péter, nagy Ocho Macho-rajongóként maga keresett meg az együttműködés lehetőségével.

A tagok nem is hezitáltak, hogy igent mondjanak a felkérésre, hiszen az Ocho Macho lételeme a spanyol virtus: „Borzasztó boldog vagyok, mert őszinte és hiteles lett, és visszakanyarodtunk önmagunkhoz” – mesélte Gergő.

A csapat repülőre is szállt, hogy videóklipjükben megörökítse a barcelonai riviérát, a pezsgő utcákat és a csodálatos, nemzetközi hírnevű vendéglőt.

A nyári koncertszerzonban, pedig lesz alkalmunk élőben is meghallgatni a felvételt: Budapesten június 4-én tombolhatunk rá először, az Aréna Garden hangulatos színpadán.


A koncertről bővebben az alábbi linken olvashatsz:

https://facebook.com/events/s/ocho-macho-arena-garden-kozoss/503414501464047/


Ocho Macho online:

https://www.facebook.com/ochomacho

https://www.instagram.com/ochomachoze...

https://lnk.to/Ocho_Macho

https://youtube.com/ochomachoofficial

https://www.ochomacho.hu/

http://webshop.ochomacho.hu/

https://vm.tiktok.com/ZMeSbYu5C/

 

 
topmenu