Pennhurst - Új klippel jelentkezett a fővárosi nu metal csapat 'Megsebzett'
Írta: Slayer   
2022. május 07. szombat, 19:47

Megjelent a budapesti Pennhurst zenekar legújabb klipje, a Megsebzett című dalukra. A tavaly megjelent Őrizetlenül nagylemez, először az Életek árán című dalhoz kapott vizuált, most pedig itt a második videó, ami már nem simán image klip, hanem egy történetet követ végig.

A kissé horrorisztikus klip főszerepében Korpás Petra és Király András látható, a forgatás pedig egy tatabányai családi házban és egy fedett parkolóban zajlott. Előbbi majdnem meg is szenvedte a látványosabb tüzesebb jeleneteket, szerencsére azonban senkiben és semmiben nem esett kár a munka során.

A rendező, vágó, operatőr egy személyben Szőr Olivér volt, akinek fáradtságos és nagyon gyors munkájáért nem győz elég hálásnak lenni a zenekar.

Pennhurst - Megsebzett

A Pennhurst most májusban háromszor is elcsíphető, így a klipes dalok, és az album többi szerzeménye élőben is meghallgatható lesz a közönség számára. Először most pénteken (05.06.) Hajdúszoboszlón lépnek fel az Action és a Gate69 társaságában, majd 05.13-án Dunaszerdahelyre látogatnak a Pair o Dice zenekarral. A hónap végén pedig a székesfehérvári Nyolcas Műhely közönségét mozgatják majd meg a Your Last Steps és a Petricor zenekarokkal.

Események:

Hajdúszoboszló 05.06. https://fb.me/e/3htwLfFby

Dunaszerdahely 05.13. https://fb.me/e/1tgz1KokL

Székesfehérvár 05.27. https://fb.me/e/1Fb2yveTn


A Pennhurst online elérhetőségei:

https://www.facebook.com/pennhurstband/events/?ref=page_internal

https://pennhurstband.com/

https://www.instagram.com/pennhurst_official/?hl=hu

https://open.spotify.com/artist/6MuPNU1fUhxxIneRbLBWJZ


 
topmenu