Unleash the Archers / Striker / Northtale - Elmarad a decemberi Barba Negrás koncert!
Írta: Slayer   
2021. október 21. csütörtök, 20:50

Elmarad a 2021 december másodikai Unleash the Archers / Striker / Northtale koncert a Barba Negrában. Sajnos ez a turné is a jelenleg fennálló járványhelyzet áldozata lett. Reméljük azért valamikor ezek a csapatok is újra Európa felé veszik majd az irányt. A megváltott jegyek árát a szervező cég október 31-ig visszautalja a vásárlóknak. Alább pedig megtaláljátok az Unleash the Archers hivatalos közleményét.

Az Unleash the Archers közleménye:

"Összetört a szívünk, hogy rossz hírt kell megosztanunk veletek a pandémia miatt. A menedzsmentünk, az ügynökünk és a kiadónk javaslatára meg kellett hoznunk a döntést: az idén őszre tervezett 'Soulbounding Across Europe' turnét le kell mondanunk. Az Európa-szerte fennálló Covid szabályozások változásának fényében arra az elhatározásra jutottunk, hogy biztonságosabb a turnét törölni, mint kockáztatni és menet közben megrekedni valahol, esetleg félúton abbahagyni az utat.

Őszintén szólva zenekarként ez volt az eddig legnehezebb döntés, melyet meg kellett hoznunk, napokig vívódtunk, mire világossá vált, hogy tényleg nem fogjuk tudni ezt így vállalni. Nagyon szerettünk volna útnak indulni és eljátszani élőben az 'Abyss'-t az európai rajongóinknak végre. Egy csodálatos befejezése lett volna ez az egyébként nagyon klasszra sikeredett évünknek. De most csak annyit tehetünk, hogy várunk amíg a dolgok biztosabbak és biztonságosabbak lesznek. Azt gondolom, hogy Brittney a lehető legjobban foglalta össze az egészet:

Brittney Slayes:

“Úgy érzem a gyász szakaszain mentünk keresztül… És ezt nem csak felszínesesen mondom. Tagadás, düh, megállapodás, depresszió és végül az elfogadás. Nagyon nagyon szerettük volna ezt a turnét megcsinálni.

Mindent megteszünk, amit csak tehetünk, hogy boldoggá tegyük a rajongóinkat, de reméljük, hogy ezúttal megértik, miért kellett lemondanunk. Nagyon sajnáljuk a promótereket, a vendégzenekarokat, a Strikert, a NorthTale-t és természetesen titeket. Reméljük, hogy mielőbb találunk megoldást arra, hogy találkozzunk.

A turné ütemezését illetően még nincsen új terv, tekintettel arra, hogy 2022-ben új dalokon szerettünk volna eredetileg dolgozni. A történtek fényében most át kell gondolnunk újra, hogy mit tehetünk. Még egyszer nagyon sajnáljuk és reméljük egy nap visszatérhetünk a gyönyörű kontinensetekre játszani nektek, tudván, hogy a covid-ot biztonságban magunk mögött hagytuk.”"

Jegyinformáció:

A ROCK1 online felületén vásárolt belépőjegyek vételárát automatikusan visszatérítik!

A visszatérítések 2021.10.31-ig befejeződnek.

 
topmenu