Monastery - A Hammerworld magazin mellékleteként is kijött a 'Chimera' EP, újrakiadások itthon és Kínában, és lesz új album is!
Írta: Slayer   
2021. április 07. szerda, 19:06

Most hogy hosszú idő után ismét aktivizálta magát az 1989-ben alakult zalaegerszegi death metal zenekar, a Monastery az események is besűrűsödtek a a csapat háza táján. A srácok még decemberben a soproni MD stúdióban Smicinél felvettek egy új EP-t 'Chimera' címmel. Az EP-t le lehet tölteni a zenekar weboldaláról, de postaköltségért a CD-t is elküldik bárkinek. Most azonban a Hammerworld magazin áprilisi számában CD mellékleteként is elérhetővé vált.

Monastery - Isolation method (Chimera EP 2021)

További hír a zalai death metalosokról, hogy hogy május 21-én ismét megjelenik az 1992-es 'Far from Christ' lemezük újramasterelt verzióban, az eredeti kiadó, a budapesti Trottel Records gondozásában. Az anyag vinyl és CD formátumban is elérhető lesz.

És ezzel még nincs vége, ugyanis a kínai Huangquan Records Ázsiában CD formátumban megjelenteti a már említett 'Far from Christ', valamint az 1994-es 'Postmortem Aggressive End' albumaikat. Az utóbbihoz a front borítót pedig egy kínai művész festette.

És hogy ne csak a múltjából éljen a zenekar, ezért április 26-án megkezdi egy új lemez felvételeit, amit a 'Chimera'-EP-hez hasonlóan ismét Smicivel a soproni MD stúdióban terveznek rögzíteni.

Monastery - Far from Christ (Chimera EP 2021)

Monastery online:

https://www.facebook.com/Monastery-metal

https://www.monastery.hu/

https://www.youtube.com/channel/

Monastery - Chimera (Chimera EP 2021)

Monastery - Far From Christ (FullAlbum - 1992)

Monastery - Postmortem Aggressive End (Full Album - 1994)