Lovecrose - Megjelent a hazai metalcore zenekar második nagylemeze!
Írta: Slayer   
2020. november 17. kedd, 20:05

A novemberi HammerWorld magazin mellékleteként jelent meg a zalaegerszegi Lovecrose zenekar második stúdióalbuma. Keresd a Relay/InMedio hálózatában és az Auchan, Interspar, Tesco hipermarketekben, benzinkutakon, a Hammer Zenebarlangban, illetve megrendelheted a metalshop.hu oldalán is! A “Minden lángol” lemezen 11 dal hallható, ezek többsége már single formájában napvilágot látott, legutóbb a Dudás Ivett (Tales Of Evening) vendégszereplésével készült klipes “Árulás” jelent meg. A teljes lemez hangzásáért Simon István „Simi” felelt a No Silence Sound Studióból, a mix és a master Gyulán készült, a felvételeket a zenekar gitáros/dalszerzője Csiszár Ádám vezette le Zalaegerszegen. Az album és egyben a csapat új grafikai elemeit, logóit Devecz Ádám készítette el.

Lovecrose - Árulás km. Dudás Ivett (Tales of Evening)

A teljes album hallgatása online felületeken:

songwhip.com/lovecrose/minden-langol


HammerWorld No. 329. (2020. november) rendelés ajándék Lovecrose CD-vel:

www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=22563

Csiszár Ádám gitáros/dalszerző korábban ezt mondta a lemezről és az Árulás dalról:

„Stílusban egy sokkal kiforrottabb irányba indultunk el ezzel az új anyaggal, a hangzás és a témák is koherensebbek mint anno az Alvilág és Égnél volt, sok kritikát megfogadtunk. Az a Lovecrose-os hangzás ami jellemez minket, és ahonnan elindultunk szerettük volna hogy megmaradjon. Stílusban a modern metal és a metalcore továbbra is a fő irányvonal, ugyanakkor színesítettük kicsit egy-két dalunkat, deathcore, hardcore elemek is felfedezhetőek, sokféle elektronikus betéttel. A zenei irány amit követünk és követni szeretnénk talán éppen ebben a dalban, az Árulásban koncentrálódik leginkább. Úgy éreztük erős szám lett, éppen ezért szerettünk volna hozzá egy klipet, és még a lemez megjelenés előtti utolsó időszakban ki is jönni ezzel a dallal. Köszönjük továbbá a Tales of Evening nagyszerű énekesnőjének, Dudás Ivettnek, hogy részt vett a projektünkben, rengeteget hozzátett a dalhoz!”

„Hosszú út vezetett idáig, egy új felállásban indultunk el az előző lemez megjelenése után nem sokkal, de úgy érezzük ez a Lovecrose egységes, jól tudunk együtt dolgozni és továbbra is nagyon sokat tanulunk egymástól. Nagyon lelkesek vagyunk az új lemez miatt, szeretnénk ha minél több emberhez eljutna, a jövő év eleje biztosan ennek az anyagnak a népszerűsítésével, koncertekkel fog telni. Lassan az új anyag próbáinak végéhez érünk, reméljük a helyzet úgy hozza hogy be is tudjuk majd mutatni minél több helyen.” – tette hozzá Ádám.


A második Lovecrose lemezről korábban megjelent dalok meghallgathatóak a zenekar youtube csatornáján:

www.youtube.com/channel/UCha5sgU9cvmn43zATFb-82w


Lovecrose tagsága:

Volner Márk – ének

Csiszár Ádám – gitár/ének

Szekeres Attila – gitár

Gerencsér Ádám – basszusgitár

Horváth Bence – dobok

 

Lovecrose online:

www.facebook.com/lovecroseband/

www.instagram.com/lovecrose/

www.facebook.com/HammerMusicHungary/

 
topmenu