Hammer Records - Több kiadványuk is remek helyen szerepel a MAHASZ Album Top 40-ben!
Írta: Slayer   
2020. október 17. szombat, 19:46

Az e heti MAHASZ Top 40 albumlista igencsak jól néz ki a Hammer Records kiadó szempontjából. Az első tízben négy friss kiadványuk is szerepel. Mindjárt a második helyen a győri punk trió, az Aurora új akusztikus nagylemeze, a 'Más világ'. A hatodik helyen is egy trió áll, a felvidéki Phoenix RT., akik negyedik albumukkal, a 'Jelzőfény'-nyel szerezték meg ezt az előkelő pozíciót. Közvetlenül mögéjük Mentes Norbert és Renato Pavesi flamenco lemeze, a “Renascentia”került. A tizedik helyere pedig a hazai rockzenész veteránokból álló, átdolgozásokat készítő, de új anyagán ismét saját dalt is megjelentető Zorall szerepel a 'Fémforgács' anyagával. De még Top 40-es további négy Aurora lemez is, a most újra kiadott 'Keserű cukor', a tavaly újra kiadott 'Viszlát Iván + 1988' EP”, az  “Őrült világ”, és az “Előre kurvák, gengszterek”. Valamint a 13. helyen is a Hammer Records kiadványa, a Junkies újra kiadott 'Káros az egészségre 25' lemeze található. És még éppen befért a lista végre a 39. helyen az Ossian tavaly áprilisban megjelent, már dupla platina lemeze, a 'Csak a jót'.

"A slágerlista 2. helyén nyitott a frissen megjelent Más világ címet viselő akusztikus lemezünk. A top 40-ben összesen 5 előkelő pozíciót foglalunk el további négy albummal. Nagy öröm, köszönjük Nektek és mindenkinek aki hozzátett ehhez a különleges kiadványhoz!” - írta Facebook oldalán az Aurora zenekar.

Aurora - Másvilág

A punkok “Más világ” című akusztikus lemezén egy új dal, illetve 17 klasszikus hallható akusztikus újrahangszerelt változatban. A különleges kiadvány épp 2 héttel ezelőtt jelent meg, mellette pedig az eredetileg 1995-ben megjelent “Keserű cukor” album is újra elérhető, a 25 éves jubileumi alkalmából remaszterizált változatban, ami pedig 8. helyen került fel a toplistára. Toplistás lett továbbá újra a tavaly év elején szintén új kiadásban megjelent “Viszlát Iván + 1988 EP”, “Őrült világ”, és az “Előre kurvák, gengszterek” is!

Az Aurora mellett a kiadócsalád több zenekarának is gratulálni szeretnénk, amiért ebben az erős mezőnyben ilyen remek teljesítményt nyújtott! Kifejezetten jól, a 6. helyen kezdett a Phoenix Rt. is friss albumával, a “Jelzőfény” a csupán 7 éves felvidéki zenekarnak már a negyedik nagylemeze.

"A lemezelőrendelés lezárása után írtuk már, hogy álmainkban se gondoltuk volna, hogy ilyen sokan bizalmat szavaztok az új lemeznek és előjegyzitek... Most pedig nincsenek szavak... A Jelzőfény a megjelenése hetében a MAHASZ 40-es ALBUM LISTA 6. helyén nyitott! NEM TUDUNK MÁST MONDANI CSAK HOGY KÖSZÖNJÜK-KÖSZÖNJÜK-KÖSZÖNJÜK! Imádás van! Ti vagytok a legjobbak!" - köszönte meg a Phoenix Rt. Facebook oldalán a támogatást.

Phoenix RT - Tiszta lappal

A Moby Dick és a Hungarica tagságát is erősítő Mentes Norbert gitáros az első Big Brother szériából ismerhető, időközben komoly gitárművésszé vált Renato Pavesivel fogott össze, ennek eredménye lett a “Renascentia” című flamenco lemez, amely 7. helyen áll jelenleg.

Mentes Norbert & Renato Pavesi - Terra

Már a megjelenés első két hetében az első helyen volt a Junkies most 13. helyen álló “Káros az egészségre 25” lemeze, erősen tartja magát az élmezőnyben a Zorall Koroknai Árpád (ex-Omen, ex-P.Box, Kori) énekessel bemutatkozó új korongja, a “Fémforgácsok”, illetve április óta stabilan jelen van a közben dupla platinává érett új Ossian album, a “Csak a Jót” is.

Zorall - Jég Dupla Whiskyvel

Junkies: Mindenkit utálok

Ossian - A saját kezemben

Online elérhetőségek:

www.facebook.com/auroratheband

www.facebook.com/phoenixrt

www.facebook.com/Junkiesmusic

www.facebook.com/Zorallzenekar

www.facebook.com/mentesnorbertrenatopavesi

www.facebook.com/OssianOfficial