Magor – Új klipes dal érkezett: Túl késő, két nagykoncerten látható hamarosan a zenekar!
Írta: Slayer   
2020. augusztus 10. hétfő, 19:29

A jászberényi modern metalos Magor friss dallal és videoklippel jelentkezett; a kijárási korlátozások feloldása után rögtön visszatértek a próbaterembe, hogy folytassa harmadik nagylemezük munkálatait. Ennek előfutáraként jelent most meg a “Túl késő” című dal, melyhez videót is forgattak Sipos Géza (Medusa Pictures) rendező irányítása alatt, mely az első olyan klipje a csapatnak, mely rövidfilm-szerűen egy történetet mond el, a tagok szereplése nélkül.

Magor - Túl késő

A zenekar a videoklipről:

"Ez az első dalunk, amit Mile Gyula gitárosunk visszatérése óta együtt alkottunk. A sokadik klipünk, amelyet a Medusa Pictures stábjával forgattunk, viszont ez az első, amelyben nem vagyunk benne. (Na jó, egyikünk feltűnik pár másodpercre.) A főszerepeket két kiváló barátunk, Farkas Dani és Breszkó Bence alakította.”

A zenekar az idei évet hatalmas lendülettel indította. Karácsonyi, “Otthon” című klipes dalukban tért vissza a zenekar gitárosa, Mile Gyula, aki egy évig volt távol a csapattól, januárban pedig egy hatvani jótékonysági rendezvényen adtak visszatérő teltházas koncertet. A karantén a budapesti állomás után azonban a Magor turnéját is félbeszakította.

Magor - Otthon

A vadonatúj klipes dal két fontos koncerten is elhangzik majd; augusztus 15-én a zenekar szülővárosában, Jászberényben ad nagykoncertet a csapat, ahol a különleges vendég a Cadaveres lesz, az estét pedig a Mátrix nyitja.

Augusztus 23.-án pedig a Fonogram-díjas Asphalt Horsemen társaságában lépnek a Barba Negra Track színpadára. Mind a két helyszínen extra műsorral, rég nem hallott kedvencekkel és extra látványelemekkel készülnek – a budapesti állomáson ráadásul vendégük lesz Diószegi Kiki, a Down For Whatever énekese is.

Magor // Cadaveres // Mátrix - Jászberény, Pótkerék (2020. 08. 15.)

www.facebook.com/events/951338855338545/

Magor // Asphalt Horsemen - Barba Negra Track (2020. 08. 23.)

www.facebook.com/events/1136964600010230/


Magor Facebook:

www.facebook.com/magorzenekar/