Purpendicular - Deep Purple klasszikusokkal érkezik Ian Paice januárban!
Írta: Slayer   
2020. július 14. kedd, 20:19

A világ egyik legjobb Deep Purple műsorával érkezik Budapestre a Purpendicular zenekar, amelynek dobosa maga az élő legenda, Ian Paice. Az 1963 óta aktív zenész a Deep Purple egyetlen fix tagja, aki az alapítástól a mai napig betölti posztját. Emellett a ’80-as években a Whitesnake korai lemezein is feltűnt, valamint zenélt Gary Moore oldalán.

Paice a 2000-es évektől egyre gyakrabban lépett fel a Purpendicular nevű zenekarral is, mely nem véletlenül nevezte el magát a brit hard rock együttes egyik klasszikus lemezéről: bár az all-star csapatnak saját lemezei is vannak, a koncerteken mindig egy igazi Deep Purple válogatásprogramot játszanak, amibe néhány Whitesnake és Rainbow dal befér általában.

Budapesten január 27-én játszanak az A38 Hajón, ahol Ian Paice mellett Robby T. Walsh énekes (Joe Lynn Turner, Roger Glover), Frank Pané gitáros (Bonfire), Paul Morris billentyűs (Rainbow) és Malte Frederik Burkert basszusgitáros (Reece) lép színpadra majd. A csapat bemutatkozó koncertfelvételét itt nézhetjük meg: 


a Livesounds bemutatja:

2021. január 27., szerda 20 óra

Budapest, A38 Hajó

Ian Paice featuring Purpendicular

Belépő: early bird jegyek 7.500 Ft, normál elővételben és a koncert napján 7.900 Ft

Jegyek kaphatók a Ticketportal és az Eventim hálózatában, a helyszínen, illetve a www.a38.hu és a www.tixa.hu weboldalakon.


Purpendicular online:

http://purpendicular.eu/