Omen - Dal -és klippremier: a zenekar korábbi tagjaival szól ‘A család’!
Írta: Slayer   
2020. július 02. csütörtök, 19:00

“A család” címmel jelentkezett egy különleges új dallal és videoklippel az idén 30. születésnapját ünneplő Omen. Az évfordulót ősszel egy jubileumi best of kiadvány is megkoronázza, november 27-én pedig egy nagykoncert keretében köszönthetjük fel a zenekart a Barba Negrában. A korongon a Denevér Hangstúdióban, Cserfalvi "Töfi" Zoltán segédletével felvett friss tétel is hallható lesz, melyhez most a HyperMedia stábjával készült videó.

A dalban újra hallhatjuk a zenekar több korábbi tagját, hosszú idő után szólal meg Omen szerzeményben az alapító énekes, Kalapács József hangja, visszatért Koroknai Árpád, akit tavaly váltott Stula a zenekar élén, illetve feltűnnek Sárközi Lajos és Szijártó Zsolt gitárosok, és Vörös Gábor basszusgitáros is. A dalban szerzőként is bemutatkozik az új gitáros, Tóth Károly “Carlos”, illetve itt debütál Stula is, mint szövegíró.

Omen - A család

Nagyfi László alapító gitáros saját szavaival a friss dalról:

“A dal, ahogy a címe is mutatja, a családról szól, ám tágabb értelemben jelentheti közeli barátainkat, a magyarságot határainkon innen és túl, és most a mi esetünkben magát a zenekart is, hiszen megannyi barátunkkal játszottunk már együtt ebben a zenekarban, és hiába nem tagok már, az Omen egy nagy család, melynek Ők örökre a tagjai lesznek.”

Közreműködő korábbi tagok:

Kalapács József - ének

Koroknai Árpád - ének

Sárközi Lajos - gitár

Szijártó Zsolt - gitár

Vörös Gábor - basszusgitár


Omen 2020:

Molnár Péter “Stula” - ének

Nagyfi László - gitár

Tóth Károly “Carlos” - gitár

Mezőfi József - basszusgitár

Nagyfi Zoltán - dobok


Omen online:

www.omen.hu/

www.facebook.com/Omenzenekar/

www.facebook.com/HammerMusicHungary/