Mystery Gang - Nagykoncerttel tér vissza a színpadra a hazai rockabilly egyik alapcsapata!
Írta: Slayer   
2020. június 30. kedd, 18:37

Július 3-án, pénteken a Barba Negra Track színpadán látható először újra a tilalom feloldása óta a Mystery Gang. A klasszikus rock n’ roll, rockabilly korszakot és az ‘50-es évek zenei hangulatát nagyszerűen átadó trió Egri Péter énekes-gitáros vezetésével ad nagykoncertet, és itt kerül pótlásra a tavasszal elmaradt “Rockin' Anthology” lemezbemutató is. Az eseményről több kamerával felvétel is készül egy későbbi DVD kiadvány számára, illetve néhány dal erejéig bejelentkezik a Petőfi TV, akik interjút is készítenek a zenekarral.

A fellépésnek két különleges vendége lesz, Fenyő Miklós zenekarából látható a színpadon Fedics Ibolya zongorán, illetve Dudinszky Zoltán szaxofonon. Kapunyitás 18:00-kor, a táncparkettet pedig a CsótányDzsó Alt'N'Roll Trio melegíti be 19 órától.

Mystery Gang nagykoncert és lemezbemutató + CstDzs Alt'N'Roll Trio

Barba Negra Track // 2020.07.03. // 1117 Budapest, Neumann János u. 2.

www.facebook.com/events/256763245580556/

Jegyek itt vásárolhatók online:

jegy.rock1.hu/mystery_gang_20200703

A márciusban megjelent “Rockin' Anthology” lemez címéhez hűen egy válogatásalbum a Mystery Gang 22 éves munkásságából, a kezdetektől egészen napjainkig, melyen a stúdióban frissen, élőben újra felvéve hallhatjuk a legjobb dalokat. A “studio live” a zenekar elmondása szerint előadásmódjában és hangzásában a koncerteken is megszokott lendületet idézi meg. A 17 újra felvett dalból 16 angol, egy bónusz dal pedig magyar nyelven szólal meg.

A lemezről három dal, az “I Got Boogie”, a “Wiggle Baby” és a “Run Chicken” meghallgatható a zenekar Youtube csatornáján.

Mystery Gang - Run Chicken

Mystery Gang - I Got Boogie

Mystery Gang - Wiggle Baby

Mystery Gang: “Rockin’ Anthology” hallgatás online felületeken:

songwhip.com/album/mystery-gang/rockin-anthology


Mystery Gang: “Rockin’ Anthology” CD rendelés:

mysterygang.hu/

www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=21939


Mystery Gang online:

www.facebook.com/mystery.gang/

www.facebook.com/csotanydzso

www.facebook.com/EdgeRecordsHungary/