Diabolus in Musica - Itt a friss EP 4 dallal az ØRDØG akusztikus projektjétől!
Írta: Slayer   
2020. április 21. kedd, 19:14

Megjelent és végighallgatható a Diabolus in Musica “Milyen kár” című EP-je. A zenekar az ØRDØG zenekar akusztikus projektje, a Vörös András (ének), Nagy-Miklós Péter (gitár), Bokodi Bálint (ének, hegedű) és Korpos Lajos (gitár) zenészek alkotta formációnak ez pedig már a második kiadványa. Az EP meghallgatható több népszerű online felületen (Spotify, Apple Music, Tidal, stb.) illetve a zenekar Youtube csatornáján.

“Milyen kár” EP online felületeken:

songwhip.com/album/diabolus-in-musica/milyen-kar

“Milyen kár” EP lejátszási lista:

www.youtube.com/playlist?list=PL5wT77KBlaCIWV2R_SR9hmsYqSH_uaKZk

Vörös András énekes saját szavaival a korongról:

“Szeretjük ezt a projektet, meg ezt a lemezt, és ajánljuk mindenkinek, aki nem bírja a metalt. Nem mintha ez kevésbé lenne az, persze. Csak itt nem a torzított gitár adja az alapot, és ettől első hallgatásra egészen megváltoznak a dalok. Aztán második hallgatásra kiderül, hogy egyáltalán nem is változtak meg, a lényegük ugyanaz maradt, harmadikra meg megint az az érzés, hogy ez valami más. És mire eldöntöd, hogy akkor most mi a helyzet, jó esetben már beült a füledbe, és eljössz koncertre is, amiből most egy darabig ugyan nem lesz, de előbb-utóbb igen, és az megint valami olyan, ami egyszerre metal és nem metal, ülve lehet headbangelni vagy állva némán figyelni. Addig is, itt ez a lemez, hallgassátok szeretettel!”

A CD első 100 limitált, kézzel számozott példányából az előrendelés után megmaradt utolsó darabokat itt tudja beszerezni, aki szeretné:

popshop.hu/diabolus-in-musica/16524-diabolus-in-musica-milyen-kar-ep.html

Diabolus in Musica: Milyen kár EP

2020.04.17. // EDGE Records (HMR Music Kft.) // EDGECD304

01. Államtitkár

02. Natasa

03. 100x100000

04. Keringő

05. Az őrtoronyból feléd


Diabolus in Musica online:

www.facebook.com/diabolusacoustic/

www.facebook.com/ordogmusic/

www.facebook.com/EdgeRecordsHungary/

 
topmenu