Dream Combination - Egy újabb népszerű popdal átdolgozásával jelentkezett a túrkevei csapat!
Írta: Slayer   
2020. április 05. vasárnap, 19:39

Egy új klipesített átdolgozással jelentkezett a már 2003 óta létező, de igazából csak 2012 óta felpörgő túrkevei metal csapat, a Dream Combination.  Az alföldi brigád a saját dalok mellett egy ideje népszerű popdalok átdolgozására adta a fejét, így már többek között a saját képükre formálták Sia és Lady Gaga egy-egy dalát is. Most pedig a Tones and I népszerű slágerét, a 'Dance Monkey'-t gyúrták át. A felvételekre a szolnoki Denevér Stúdióban került sor Cserfalvi Töfi Zoltánt és Boros Béla vezényletével. A klipet Márton József készítette.

"Sziasztok!

Mi vagyunk a Dream Combination zenekar Túrkevéről, egyenesen az Alföld szívéből! Saját dalaink mellett elkezdtünk cover-eket is csinálni népszerű pop előadók slágereiből.

Mivel sok más zenekarral együtt mi sem tudunk jelenleg koncertezni, ezért bevonultunk a szolnoki Denevér Hangstúdióba, ahol rögzítettük legújabb feldolgozásunkat. A közelmúlt egyik legnagyobb aktuális slágerére esett a választásunk, ami nem más, mint a Dance Monkey, a saját felfogásunkban.

Klip is készült a dalhoz, amit külön köszönünk ezúton is Márton Józsi barátunknak! Ezzel a dallal szeretnénk egy kis színt és vidámságot vinni ezekbe a jelenleg nem túl vidám hétköznapokba!

Fogadjátok szeretettel 2020.április 1. alkalmából a DC - Dance Monkey feldolgozását:

A zenekar Facebook oldala

https://www.facebook.com/dreamcombinationzenekar/

DC Youtube channel

https://www.youtube.com/channel/UCOS9sftN4xuZ4bcoKMVpMzw

Kitartást mindenkinek! Show must go on!"

 

A zenekar tagjai

Kiss Bernadett (Detti) - ének

Hagymási Sándor - szólógitár, vokál

Kiss István - szinti

Herczegh Csaba (Dying Wish) - dob

Szűcs Gábor Károly - basszusgitár

Ratkai Gábor- gitár


Dream Combination online:

https://www.facebook.com/dreamcombinationzenekar/

https://www.youtube.com/channel/UCOS9sftN4xuZ4bcoKMVpMzw