The Sign - Rabulejtő dallal jelentkezik a miskolci mesterötös!
Írta: Slayer   
2019. november 07. csütörtök, 20:56

A „Biztosan kihajt” a zenekar eddigi legérzelemdúsabb szerzeménye, fantasztikus zene alapoz az emocionális szövegnek.

Czinke Máté, a zenekar frontembere elárulta, hogyan is született meg ez a mély tartalommal bíró szöveg és dallam.

"A „Biztosan kihajt” komoly kérdéseket feszeget, az emberi élet értelmét az elmúlással összefüggésben vizsgálja. A hasonlat tárgyát ebben az esetben egy szirom adta, ami elhull, ahogyan az emberi élet is elmúlik.”- árulta el a frontember. „A kép talán ismerős lehet Petőfi Sándor – Szeptember végén című verséből, amiben így szerepel: „Elhull a virág, eliramlik az élet”- ezt a gondolatot vittem tovább.”

A szerzeményhez videóklip is készült, amelyet Kollár Ábel a zenekar dobosa rendezett.

„Nagyon sokszor írtunk már dalt, és emlékszünk, milyen volt az első ötletektől eljutni addig, hogy a színpadon eljátsszuk a kész verziót. Ezt a folyamatot szeretnénk bemutatni a klippel, ahogy a jegyzetfüzetbe firkált sorokból összeáll a kész dal Máté fejében.”

The Sign - Biztosan kihajt

A miskolci származású, fiatal zenészekből álló The Sign 2012-ben alakult. Czinke Dani és Máté testvérek, Török Danival gyerekkori barátok, hozzájuk csatlakozott Kollár Ábel és Szentpétery Mózes.

Egy hobbi garázsbandából díjnyertes és folyamatosan koncertező együttessé nőtték ki magukat, rendszeresen megfordulnak országszerte a klubok és fesztiválok színpadain. Turnéztak már a Margaret Island-del, a Honeybeast-tel is, és a Jetlaggel is, ráadásul A DAL 2019 versenyében a legjobbak közé jutottak.

https://www.facebook.com/TheSignOfficial

https://www.instagram.com/thesignband/