Coldplay - Megérkezett az új album címadó dala, az „Everyday Life”!
Írta: Slayer   
2019. november 04. hétfő, 20:54

November második felében dupla albummal jelentkezik a milliók szívét rabul ejtő Coldplay, de a banda addig sem hagyja parlagon heverni a rajongókat, újabb dalt villantanak meg az „Everyday Life”-ról.

A szerzemény egy igazi érzelmekkel teli ballada, amelyet a zenekar az ismert Saturday Night Live-ban mutatott be. A track hatalmasat robbant a Youtube-on és biztosan menetel a milliós csúcsok felé.

Coldplay: Everyday Life (Live) - SNL

Chris Martin világszerte imádott zenekarának lemezét november 22-étől veheti kézbe a közönség, addig pedig fokozatosan csepegtetik az újdonságokat a hallgatóknak. Az elsőként bemutatott „Orphans” című dal klipje máris több, mint 27 millió megtekintésnél jár, és a multikulti „Arabesque” is gyorsan belopta magát a rajongók szívébe. Érdemes visszaszámolni november 22-ig, ugyanis a Coldplay egy különleges albummal örvendezteti meg a nagyérdeműt: 53 percnyi zene került az Everyday Life-ra. A dupla lemezen a repertoár első fele a “Sunrise”, azaz napkelte, a második fele pedig a “Sunset”, azaz napnyugta címet kapta.

Hallgassátok meg legfrissebb dalukat, az albummal megegyező, „Everyday Life” című szerzeményt!

Coldplay - Everyday Life

Website: http://www.coldplay.com

Twitter: https://twitter.com/coldplay

Facebook: https://www.facebook.com/coldplay

Instagram: http://instagram.com/coldplay

Tumblr: http://coldplay.tumblr.com/

VK: https://vk.com/coldplay