Alcohol - Klippremier: a baljós üzenetű Vegyszer című dalhoz készítettek videót!
Írta: Slayer   
2019. augusztus 22. csütörtök, 19:22

Új videót mutat be az ALCOHOL a tavaly megjelent Remélem zavarok lemezről, ezúttal a Vegyszer című dalhoz forgattak klipet Csöviék. A próbatermi felvételek a zenekar dobosánál, Varga Zolinál készültek. A klipet most először a gitáros Nagy Márton 'Marcipán' vágta készre, az utómunkálatok pedig, ahogy már az utóbbi klipeknél is, Vörös Renátó kezeit dicsérik.

Alcohol - Vegyszer

Csövi így mesélt a klip és a dal üzenetéről:

"A klip képi világát mindig próbáljuk a zene és a szöveg hangulatához, mondanivalójához igazítani, amennyire csak lehet, így történt ez most is. A 'Vegyszer' című dalunk talán az egyik legerősebb tétel szövegileg a lemezen. A dal és a klip felépítése is, először az emberek közötti konfliktusokról, a politikai, vallási nézetek közötti 'üzleti háborúkról' szól, ami napjainkra teljesen kihatott a természetre az egész bolygón. Nem csak önmagunkat fogjuk kiirtani néhány üzlet és eszme miatt, hanem azt az 'ajándékot' is elveszítjük, amit ezen a 'sárgolyón' megkaptunk! Nem egy pozitív dal és klip, na de, hogy lehetne erről a 'Vegyszerré' vált fajról jelen esetben másképp írni?!"

Az Alcoholt legközelebb az első lemezük 25. születésnapját ünneplő Action zenekarral együtt lehet elcsípni Budapest belvárosában szeptember végén, az S8 Underground Clubban.

Action 25 // Alcohol // BHC // The Age - S8 Underground Club

Facebook esemény: www.facebook.com/events/483727012446145/

A ‘Remélem zavarok’ lemezhez készült további videók:

Alcohol & Szasza - Tükörkép

Alcohol - Mr. Fotel-Rocker

Alcohol - Remélem zavarok