Omen - Stula hangjával megjelent a Halálfogytiglan album!
Írta: Slayer   
2019. július 19. péntek, 20:07

Megjelent a Omen legújabb, Halálfogytiglan címre keresztelt nagylemeze, ami egyben a bemutatkozó album a Koroknai Árpád helyére érkező Molnár Péter “Stula” énekessel. A felvételek a Denevér Hangstúdióban és a Jarvi Music Stúdióban készültek, Cserfalvi “Töfi” Zoltán, Boros Béla és Jung Norbert hangmérnökök felügyelete alatt, majd Cserfalvi “Töfi” Zoltán végezte a keverést és a maszterelést. A lemezborítót az elmúlt hónapokban megjelent Ossian és Moby Dick albumokhoz hasonlóan Havancsák Gyula (Annihilator, Destruction, Stratovarius, Grave Digger, Tyr, Wintersun, stb.) tervezte.

A Halálfogytiglan kapható HammerWorld special mellékletként az InMedio és Relay újságárusoknál, illetve a Media Markt üzleteiben, megrendelhető a metalshop.hu felületén, a zenekar honlapján, illetve digitális formában is meghallgatható / beszerezhető a legtöbb népszerű online platformon

Omen - Halálfogytiglan digitális felületeken:

songwhip.com/album/omen/halalfogytiglan 

Omen - Halálfogytiglan rendelés a zenekar honlapján:

omen.band/halalfogytiglan/ 

Omen - Halálfogytiglan rendelés metalshop.hu-n:

www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=21350

Omen - Halálfogytiglan

(Hammer Records / 2019)

01. Most kezdődik

02. Szellempont

03. Jelmezbálban meztelen

04. Knock & Roll / Lehunyt szemmel

05. Egy jobb pokol

06. Senki lenni

07. Amikor még szerelmes voltam

08. Az lesz ami volt

09. Élni a jó

10. Halálfogytiglan

A Stulát a zenekarban kemény riffek sűrűjében bemutató “Most kezdődik” videoklip és a “Knock & Roll / Lehunyt szemmel” szöveges videó után most az “Az lesz, ami volt” című dalhoz készült friss szöveges videó is megtekinthető a zenekar YouTube csatornáján.

Omen - Az lesz ami volt

Omen - Most kezdődik

Omen - Knock & Roll / Lehunyt szemmel

A lemez megjelenésének napján a Rockmaraton Fesztiválon múlt pénteken, a Hungarian Rock Night I. nevű szombaton pedig Münchenben lépett fel az Omen, utóbbi rendezvényen a hatalmas hangulatot a 25. születésnapját a “Negyedszázad kockázat és mellékhatás” című lemezével ünneplő Junkies és a Terápia című új korongját népszerűsítő Moby Dick zenekarokkal együtt biztosították, az eseményen pedig a rengeteg ott élő magyar metal-rajongó mellett a helyi vendégek is szórakoztak. A budapesti lemezbemutató koncertre október 4-én kerül sor a Barba Negrában.

Következő koncertdátumok:

08. 01. Békéscsaba, Rockstoock Fesztivál

08. 09. Gyergyószentmiklós, EMI Tábor

08. 24. Alsóörs, Zorall Sörolimpia

09. 06. Kovászna Városnapok

10. 04. Budapest, Barba Negra - Halálfogytiglan lemezbemutató

 
topmenu