HolyChicks - Tegnap megjelent a csajbanda debütáló albuma: 'Ez már az!'
Írta: Slayer   
2019. március 09. szombat, 21:36

Az idei nőnap a HolyChicks-ről szól! Az életteli csajbanda csütörtökön mutatta be a "Most van most" című film betétdalához készült fantasztikus videóklipet, tegnap pedig már a bemutatkozó lemezüknek örülhetünk, este pedig már be is mutatták az albumot élőben az Instantban.

A korong hűen tükrözi a banda szellemiségét, hiszen az eddig megismert poposabb vonalon túl a lányok rockosabb énjét is megismerhetjük.

"Sok stílus felé indultunk, de sosem sikerült kifejeznünk önmagunkat annyira erősen, mint amilyen erős személyiségek vagyunk. Most kezd körvonalazódni, mi is az, ami csak úgy ösztönösen árad belőlünk, és az első nagylemezünk dalai is már ezt tükrözik. HolypopChickrocknak definiáljuk a zenénket."- mesélte Hunyadkürti Éva, az együttes énekese.

HolyChicks - Ez mar az! az online platformokon:

https://magneoton.lnk.to/HolyChicks_Ezmaraz

HolyChicks - Szabadon

A HolyChicks zenekar minden, csak nem klisé. A sztereotípiával szembemenő formáció egyik különlegessége, hogy a rock and roll életérzést erős női energiák generálják. A zenekar tagjai egytől egyig komoly zenei múlttal és jelennel rendelkeznek, és kölcsönösen inspirálják, motiválják egymást. Együttműködésük azt bizonyítja, hogy a szakma és a barátság vegyítése női körökön belül is lehetséges, a lányok kiegészítik egymást a színpadon és a mindennapi életben is.