Nemzeti Hang - A nemzeti ünnepen érkezik a hajdúszoboszlói csapat dupla kiadványa!
Írta: Slayer   
2019. február 04. hétfő, 19:55

Március 15-én jelenik meg a hajdúszoboszlói hard rock csapat a Nemzeti Hang dupla kiadványa 'Összetartozunk' címmel. A kombó egy válogatás CD mellett egy koncert DVD-t is rejt. Mindkettő az első lesz a csapat történetében. A válogatás lemezre három új dal is felkerül majd, ezeknek a keverése a debreceni MMP stúdióban zajlott. A srácok közben egy új "főhadiszállást" alakítottak ki maguknak, ami több mint egy próbahely. Márciusban pedig már visszatérnek a koncertezés frontjára is, amikor is a 'Fergeteg elnevezéssel egy országos fesztiválturné veszi kezdetét a P. Mobil főszereplésével és a Nemzeti Hangon kívül, még a Radar lesz az állandó fellépő. Eddig két helyszín került nyilvánosságra, az első állomás Balassagyarmaton lesz március 2-án Madách Moziban, itt a Metamorph lesz a vendég, majd március 23-án Békésre érkezik az utazó fesztivál, a Kecskeméti Gábor Kulturális Központba, ahol aznap az Arany Máté nyitja bulit.

"A NEMZETI ÜNNEPEN JÖN AZ ÖSSZETARTOZUNK! Ahogy korábban beharangoztuk, 2019. március 15-én jelenik meg a zenekar új albuma. A kiadvány a válogatás CD mellett egy koncert DVD-t is fog tartalmazni. Hiszen ahogy összetartozik a kép és a hang, úgy összetartoznak a régi és az új NH dalok is. De amit nem győzünk hangsúlyozni, hogy a zenekar is összetartozik Veletek hűséges rajongóinkkal, és reméljük a borítót sem kell megmagyaráznunk!?"

"A zenekar körüli viszonylagos csend okairól korábban már írtunk pár szót. Jelenleg a három új dalunk keverése készül az MMP Studio Debrecen-ben, de időközben rohamtempóban zajlanak az első Nemzeti Hang DVD utómunkálatai is. A két korong a nemzeti ünnepünkön, március 15-én jelenik meg az ÖSSZETARTOZUNK dupla kiadványban.

A stúdiós munkák mellett még véletlenül se unatkozzunk, bevállaltunk egy nagyszabású próbahely felújítási projektet is. Ugyanis készül az új NH főhadiszállás! A próbahely egyben egy kis demóstúdió is lesz, illetve mellette pihenősarok és egy külön szoba kerül kialakításra, ami szálláslehetőséget is biztosít majd a velünk dolgozó zenekaroknak.

Na, hát ezért nem koncertezünk január és február hónapokban!"

Nemzeti Hang - Nincs kegyelem

Nemzeti Hang - Nyughatatlan