Kowalsky meg a Vega - Véget ért a jubileumi év, de az ünneplés nem, hiszen itt az Árnyék és fény!
Írta: Slayer   
2019. január 15. kedd, 18:47

Véget ér a Kowalsky meg a Vega 15. jubileumi éve, de az ünneplés folytatódik, hiszen máris januárban egy újabb kerek számmal örvendeztetik meg rajongóikat. Előző lemezük a Kilenc, hatszoros platina minősítést kapott, ezzel az eredménnyel, mint egy megkoronázta a jubileumot. Ezt követi a most megjelent Árnyék és fény című dupla album, amely a zenei anyag mellet egy dvd-t is tartalmaz. Január 25-én pedig debütál a címadó dalhoz készült klip is. Persze ezúttal is adtak némi ízelítőt a megjelenés előtt. A további ünneplésre okot adó 10-ik lemez előzetesen bemutatott dalai, klipjei rövid idő alatt több milliós nézettséget produkáltak. A lemez pedig alig egy nap alatt elérte a platina státuszt.

 

KOWALSKY MEG A VEGA - AMIRE SZÜLTEK...

A lemezborító érdekessége, hogy Kowalsky egyik festményének részlete ékesíti. Az album 10 vadonatúj szerzeményt és egy átdolgozás dalt tartalmaz, amellyel Bódi Laci „Cipő” emlékének tiszteleg a csapat. Az Árnyék és fény dupla album dvd-je pedig öt koncert felvételeiből állt össze.

Január 17-én, csütörtökön dedikálást tartanak Kowáék Budapesten (majd január 27-én Debrecenben a jótékonysági focimeccs előtt is, esemény: https://www.facebook.com/events/331048424381064/) a Barba Negra Music Clubban (XI. kerület, Prielle Kornélia utca 4., 2-es kapu). 17.30-tól várják az érdeklődőket 21.00 óráig! A helyszínen nem lesz kapható az új nagylemez!

KOWALSKY MEG A VEGA - MINT EGY JEL

Két premier lesz az éve első felében. Egy vidéki és egy fővárosi lemezbemutatóval készül a Kowalsky meg a Vega. 2019. február 16-án Debrecenben, a Főnix Csarnokban majd május 4-én, Budapesten a Barba Negra Track-ben hallhatják koncerten először az Árnyék és fény című album eddig még be nem mutatott szerzeményeit.

 
topmenu