Archaic - Új klippel jelentkezett a budapesti thrash alakulat!
Írta: Slayer   
2018. december 22. szombat, 17:39

 

Új klipet forgatott a tavaly decemberben megjelent második nagylemezének a How Much Blood Would You Shed To Stay Alive?-nak a Last Man Standing dalára a budapesti thrasher Archaic. Az új anyag rendkívül pozitív fogadtatása óta elég rendesen felpörögtek a dolgok a csapat körül. Jövőre pedig tovább fokozzák a csapásszámot az év elején egyből fellépnek a 16. Stagediving Fesztiválon, majd a nyár több hazai fesztiválja mellett, pár nemzetközi fesztiválon is részt vesznek, többek között a GoatHellen és a Rude Festivalon is.

"Örömmel jelentjük, hogy megjelent legújabb videóklipünk a Last Man Standing című dalunkra. A klip az esszenciáját mutatja annak, amilyen egy Archaic koncert szokott lenni, és előfutára egy komolyabb image videonak, amivel még sokat kell foglalkoznunk, de nemsokára újabb hírt kaptok majd tőlünk."

Archaic - Last Man Standing

"A csapattal a 16. Stagediving Fesztiválon találkozhattok, a Cadaveres, a WMD és a Divided mellett. 2019-ben ott leszünk a jelentősebb magyar fesztiválokon, valamint kitekintünk jónéhány külföldi bulira is. A GoatHell és a Rude Festival már teljesen biztos.

Találkozzunk 2019-ben is!

Keep Supporting Thrash Metal!"