Dalriada - Debrecenben az ALESTORM és a SKÁLMÖLD vendégeként!
Írta: Slayer   
2018. november 08. csütörtök, 20:08

Ahogyan arról már korábban hírt adtunk, a kalózmetalos - már csak kicsit - skót Alestorm november végén turnéra indul az izlandi viking / folk metalos Skálmöld társaságában. A Skalstorm European Tour MMXVIII. címre keresztelt körút első állomása ráadásul igen különleges lesz, hiszen a zenekarok először adnak itthon klubkoncertet Budapesten kívül. A nyitóbulira Debrecenben, a Lovardában kerül sor november 25-én.

Most már az sem titok, hogy a hazai buli különleges vendége a soproni, folk metalos Dalriada lesz, aki a gyakran közönség - és zenekar - kedvencként emlegetett Szelek album megjelenésének 10 éves évfordulóját ünnepli, és a korábbi, budapesti koncerthez hasonlóan Debrecenbe is speciális, a lemez dalaira épülő műsorral érkezik.

Az Alestorm nyári Rockmaratonos bulija után tér vissza, míg a Skálmöld Sorgir címmel októberben megjelent ötödik lemezét, a 2016-os Vögguvísur Yggdrasils album folytatását hozza el hozzánk, ráadásul a két zenekar 7 éve nem turnézott együtt, úgyhogy a zenészek épp úgy izgatottan várják a közös koncertezést.

A Hammer Concerts bemutatja:

ALESTORM | Skálmöld

Különleges vendég: DALRIADA

Skalstorm European Tour MMXVIII.

 

Facebook esemény: www.facebook.com/events/856462768077935/

 

Helyszín: Lovarda Kulturális és Konferencia Központ 4028 Debrecen, Kassai út 26.

Jegyek:

4.999 Ft Elővételben

5.999 Ft A koncert napján 

ONLINE JEGY: jegy.rock1.hu/alestorm-skalmold_debrecen_20181125