V. Rock On Fest – Huszonhárom névvel lett teljes a program!
Írta: Slayer   
2018. július 17. kedd, 18:38

Teljes lett a Rock On Fest fellépőinek névsora. A Barba Negra Track nyárzáró turnusának ismét elengedhetetlen eleme lesz a Rock On Fest, a közönség immáron ötödik alkalommal élvezheti a kétnapos, ingyenes rockfesztivált, melyen most két külföldi zenekar mellett 21 magyar banda lép fel.

Egy második külföldi névvel erősít a fesztivál, egy igazi ritkaság érkezik a fesztiválra a dél-koreai Naty képében. Új lemezzel jelentkezett idén a Tales Of Evening is, ők speciális fesztiválmegnyitó programmal várnak és a ’Fény nyomában’ lemez bemutatójával. Akinek ez meghozza hozzájuk a kedvét, vagy már tudja, hogy mindenképp ott a helye, az november 2-án újra megnézheti a zenekart a Dürer Kertben, ahol lemezbemutató koncertet tartanak a 'Symphonic Metal Nights' keretében, négy külföldi zenekar társaságában.

Tales Of Evening - Káprázat

Húsz éve született meg a Cool Head Clan, a zenekar énekese, Molics Zsolt pedig 50 éves idén, a dupla születésnapot itt fogják megünnepelni, ehhez méltó vendégekkel és korábbi tagokkal: Bankó Attila és Petrás János (Kárpátia, ős-CHC) mellett színpadra áll Wéber Attila (ex-Ossian), Ángyán Tamás (ex-Sámán), Hirleman Berci és Mezőfi József is.

A thrash metal adagról az új, második lemezét népszerűsítő Archaic fog gondoskodni a hasonló vonalon mozgó Akela mellett, az Agregator pedig a fogós melodic death metaljával erősíti a fesztivál felhozatalát.

AGREGATOR - Hol a senki jár

Harmincöt éve menetelnek megállás nélkül a győri punkok: remek bulit ígér az Aurora, de nem hagyjuk magukra a nemzeti rock rajongóit sem, akik a Romantikus Erőszak-koncerten bulizhatnak majd nagyot.

Végül, de nem utolsó sorban fellép a tavalyi első lemezük után idén új EP-t bemutató elektronikus/modern metal csapat, a divideD, a gothic rock/metalban utazó Echonald, az idén megjelent ’Egyszer élsz!’ lemezét bemutató, Nachladal István (ex-Wisdom) énekessel színpadra álló Invader, előadja rengeteg stílust összegyúró dalait az ex-Tűzmadár énekes, Schrott Péter vezette Continoom, illetve a hard rocker Amberjack, a VR, a Zord és az Insane zenekarok is. Utóbbi az ’Our Island - Our Empire’ lemez 10 éves jubileumának alkalmából ad speciális koncertet, Knapp Oszkárral kiegészülve.

Invader – Azt kapod, ami jár

Korábban írtuk, hogy a fellépők hosszú sorát a brit Threshold kezdte, később pedig melléjük felsorakozott 7hét magyar zenekar is: a Kalapács új, ’Örökfekete’ című nagylemezét mutatja be, ráadásul ez az egyetlen budapesti buli, ahol idén nyáron meg lehet nézni a csapatot. Nem kevésbé elfoglalt az Omen, akik – Kalapács Józsi mellett – június 8-án részt vettek a Pokolgép nagyszabású, 35 éves jubileumi Aréna koncertjén. Ekkor jelenik meg és itt mutatja be következő, ’Remélem zavarok’ című lemezét az Alcohol zenekar, akik idén ünneplik a zenekar 15., és a nagy sikerrel bemutatott, rengeteg neves énekes közreműködésével készült Rockhimnusz 5. születésnapját, illetve fellép a soproni hard rocker Pair O’ Dice, az Orfeus, valamint a Vesztegzár zenekar is. Utóbbi friss anyaga a júniusi HammerWorld magazin CD melléklete volt, dobosuk pedig idén vált a Dalriada tagjává is. Végül, de nem utolsó sorban a Sex Action folytatja a listát, akik az első albumuk speciális, bónuszdalos bakelit újrakiadását népszerűsítik épp.

Vesztegzár - Árnyjáték


Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/152354575493568/


A Barba Negra és a Hammer Concerts bemutatja:

ROCK ON! Fest

2018 2018. 09. 08. szombat - 2018. 09. 09. vasárnap

Barba Negra Track Budapest - Neumann János utca 2.


Belépő (napi) 500 Ft, melynek teljes összege a pultban lefogyasztható és egyszeri belépésre jogosít.

Jegyek:

V. Rock On! Fest 2018 - 1. NAP https://jegy.rock1.hu/rockonfest-2018_1-nap_20180908

V. Rock On! Fest 2018 - 2. NAP https://jegy.rock1.hu/rockonfest-2018_2-nap_20180909