HammerWorld magazin - Már kapható a júniusi száma!
Írta: Slayer   
2018. június 19. kedd, 17:07

A HammerWorld Magazin júniusi száma már országszerte kapható az újságárusoknál, változatlan formában, baráti 990 Ft-os áron, több, mint 120 oldal vadonatúj tartalommal, illetve az újsággal együtt továbbra is tiétek lehet 2 poszter és egy extra CD melléklet.

A friss lapszám az alábbi linken keresztül megrendelhető: goo.gl/LcK71f

A címlapon most a június végén a VOLT Fesztiválon hazánkba is ellátogató IRON MAIDEN látható. A legendás brit banda Legacy of the Beast névre keresztelt turnéja májusban startolt, és felejthetetlen látványvilágot hoz magával a színpadra, méregerős programmal kísérve, nekünk pedig Bruce Dickinson énekes mesélt a számára igazán emlékezetes vagy meghatározó Maiden koncertekről, kezdve 1981-es élő bemutatkozásával egészen 1999-ig, amikor visszatért a zenekar élére.

A júniusi szám CD melléklete a thrash metalos Vesztegzár friss, harmadik nagylemeze, a Kárhozat / Damnation.

Posztereken a IRON MAIDEN és a AVENGED SEVENFOLD látható.

"Metallicából sosem lehet elég, így az előző havi sikeres budapesti koncert után újra visszatérnek, ezúttal az újság lapjaira: Robert Trujillo basszeros ült le velünk beszélgetni vallásról, környezetvédelemről, legrosszabb tulajdonságairól és bűneiről, valamint feleleveníti, hogyan jött az ötlet, melynek keretében nálunk Tankcsapda feldolgozást játszottak. Az Amorphis májusban egy újabb zseniális albummal jelentkezett, amely első helyen végzett a Hangpróba rovatunkban, Jan Rechberger dobos pedig készségesen mesélt nekünk a munkafolyamatról, Olli-Pekka Laine basszusgitáros visszatéréséről, és arról a pár évről, amikor kivált a zenekarból. Alexi Laiho is bejelentkezett a stúdióból, ahol az új Children Of Bodom album munkálatai folynak, Demonaz melegít be pár mondattal a következő szám Immortal interjújához, a Paradise Lost dallamgyárosa, Greg Mackintosh pedig az egyik legnagyobb hatású, Icon című albumukat elevenítette fel 25 éves évfordulója alkalmából, az AWS pedig megosztotta tapasztalatait, hogy milyen érzés volt metal zenével kint lenni az Eurovíziós Dalfesztiválon, de a Tales of Evening, a Sear Bliss, a Leander Kills és az Alestormot erősítő Bodor Máté is igyekszik kielégíteni a magyar zenészek iránti hírigényt. Továbbá számtalan érdekesség, interjú, történet található Arch Enemy, Sodom, Five Finger Death Punch, Leaves' Eyes, At the Gates, és sok más zenekar tagjainak tolmácsolásában.

Újabb izgalmas hónapon vagyunk túl, ami a lemezmegjelenéseket illeti, a Hangpróba rovatunkban pedig ezúttal is pontoztunk, majd felállítottuk 25 album sorrendjét. Meglepő gyorsasággal jelentkezett új koronggal a Soilwork énekes Björn "Speed" Strid-et és az Arch Enemy basszusgitáros Sharlee D'Angelot is soraiban tudó progresszív rock csapat, a The Night Flight Orchestra, a Kataklysm Meditations című új anyaga pedig pontosan az ellenkezőjét nyújtja, mint amit a címe sugall. A Parkway Drive sem hagyja nyugodni a kedélyeket, a Five Finger Death Punch pedig egy Metallicás csengésű albumcímmel keltette fel a figyelmünket, nem elhanyagolható zenével mögötte. Szintén ringbe szállt a Madball, a Skindred. a Vesztegzár, a Godsmack, Cruachan és sok más zenekar is az első helyért, az általunk felállított sorrendért és kritikáinkért pedig nincs más dolgod, mint fellapozni az újságot.

Ha ez az ízelítő tele van számodra kedves zenekarokkal - és reméljük, hogy így van - irány a legközelebbi újságárus, vagy kattints a rendelésre, hiszen a májusi HammerWorld még ezen túl is tartogat számotokra szórakozást és olvasnivalót sok más előadóval, koncertajánlókkal, lemezkritikákkal!

Az újságárusokon kívül a lapszámhoz hozzájuthatsz online is, a Dimag oldalán vagy meg is rendelheted a metalshop.hu-n.

Előfizetőink minden számot AJÁNDÉK CD melléklettel kapnak meg! A havi CD mellé egy, csak előfizetőink számára postázott ajándék album is jár! A CD mellékletekhez eredeti nyomdai borító garnitúra tartozik, tehát nem kell az újságból kivagdosni a borító részeket!

Az újságokat a megjelenés napján a postaládádban találod!"