III. Rock/Metal/Underground Börze - Lesz Kretens dedikálás és közönségtalálkozó is!
Írta: Slayer   
2018. május 15. kedd, 20:00

Június 10-én immár harmadízben kerül megrendezésre a Rock/Metal Underground Börze. A rendezvénynek továbbra is a Supersonic - Blue Hell & KVLT biztosít otthont. Ezúttal is sok eladó várja portékáival a lemezgyűjtőket, de a megszokottak szerint a már bevált vinyl/CD/MC/Blu Ray mellett külön teret kap a ruházat és a különböző rock/metal kiegészítők is.

A 10 órakor nyitó börze külön érdekessége lesz, hogy az egyik standot az 1981-ben alakult Kretens zenekar foglalja majd el. Hemüék olyannyira aktívak, hogy a májusi HammerWorld magazin egyik CD mellékleteként jelent meg egy jubileumi válogatáslemezük. A 35 Év címre keresztelt lemez a Kretens csúcsidőszakából építkezik, köztük olyan dalokkal, amelyek ma már szinte beszerezhetetlenek hanghordozókon. És itt jön a lényeg….ha bármilyen Kretens relikviával rendelkezel, ne habozz, hozd el magaddal, a zenekar pedig készségesen dedikálja azokat. Emellett persze fotózkodhatsz, beszélgethetsz, sőt sörözhetsz is egy jót a Kretens tagjaival, mert a dedikálás mellett közönségtalálkozót is tartanak a srácok.

Külön érdekesség, hogy a 35 Év piros vinylen, 175 példányban is forgalomba kerül. A börzén dedikálásra, zenekari merch cuccok, és a megjelent lemez vásárlására van lehetőség. A zenekar várja barátait, és kedvelőit egy vidám vasárnapi meetingre!!

Szeretettel várjuk azon árusok jelentkezését, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címre, illetve a 0670/607-8781-es telefonszámra, akik a stílusban szeretnék eladni portékáikat.

Legyen az CD, DVD, bakelit, ruházat vagy irodalom, vagy esetlegesen használt hangszer is!!

ÁRUSOKNAK, Asztalfoglalás Előre:

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. , vagy a 0670/607-8781-es telefonszámon munkanapokon 8-20 H-ig hívható!

Az előzetes jelentkezést az eseményt megelőző pénteken 12 órakor zárjuk!


ASZTALFOGLALÁS A HELYSZÍNEN:

az előre lefoglalt helyek kiosztása után a fennmaradó asztalokat előzetes bejelentkezés nélkül is el lehet foglalni.


INFÓK

Cím: 1032 Budapest Fényes Adolf utca 28.

A belépés a látogatók számára INGYENES!

Az árusok számára az asztaldíj ára 1500 Ft/ asztal.

Árusok számára a beengedés: 09:00. Kezdés: 10:00!


Bővebb információkért keressetek minket a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címen vagy a 06-70/607-8781 telefonszámon!

Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/793612310845299/