Rockstar Magazin - Megjelent a legfrissebb szám!
Írta: Slayer   
2018. február 13. kedd, 15:10

★ Itt a Rockstar Magazin legfrissebb száma!

https://www.rockstar.hu/magazin/rckstr-magazin-x-evf-03-szam

Megjelent a legújabb Rockstar, címlapon az Ugly Kid Joe, akik Magyarországon először, április 29-én a Barba Negrában adnak koncertet 25 éves jubileumi európai turnéjuk keretein belül a Concerto Music szervezésében, ennek apropóján Kosinszky Gábor koncertszervezővel készítettünk interjút.

Másik riportunkban a Skeemers zenekar énekesét, Ferenczi Szonit kérdeztük a surfrock hazai helyzetéről. Budapest Butik rovatunk szereplője ezúttal a Németh Bettina által bemutatott, pár hónapja nyílt apró, ám annál színesebb és érdekesebb boltocska a Margit körúton – a Baba Concept Store.

#Kedvenc-interjúnkban pedig Marge (avagy Batta Zsuzsanna) mesélt nekünk kedvelt budapesti helyeiről, szeretett zenéiről és ajánlott néhány izgalmas fővárosi eseményt. Készültünk egy rendhagyó Valentin-napi buliajánlóval is, nem csak szerelmeseknek! Legújabb rovatunkban pedig a közeljövő legizgalmasabb filmjeit mutatjuk be.

Természetesen nem maradhatnak ki az elkövetkezendő 2 hét legérdekesebb és legizgalmasabb koncertjei, kiállításai, gasztronómiai eseményei, előadásai; valamint film-, könyv- és lemezajánlók sem.

Érdemes tehát lapozgatni! Keresd a legfrissebb Rockstar Magazint a 650 budapesti lelőhely egyikén vagy lapozd online a www.rockstar.hu-n: https://www.rockstar.hu/magazin/rckstr-magazin-x-evf-03-szam