Nagy Feró és a Beatrice - Pénteken megjelenik az új lemez!
Írta: Slayer   
2018. február 12. hétfő, 20:04

Most pénteken, azaz február 16-án megjelenik a Nagy Feró vezette Beatrice friss lemeze, mely a tavaly év végi Barba Negra Music Club-ban rögzített koncert felvételeit tartalmazza.

A kiadvány az alábbi linken keresztül előrendelhető:

bit.ly/2EXvZuX

Beatrice - Nagyvárosi Farkas LIVE (Az első 40 év)

Nagy Feró és a Beatrice - Az első 40 év - Live! / 2018, Hammer Records

1. Üzenetek

2. Csodálkozol, hogy iszom

3. Jerikó

4. Jól érzem magam

5. Lúzer

6. Fáj a szívem

7. Altatás

8. Nagyvárosi farkas

9. Nem kell / Nem kell olyan isten

10. Jáiáó, eládió

11. Térden állva

12. Ronda lány

13. Én is egy kicsit

14. XX. század

15. Fagyi

16. Mielőtt elmegyek

17. 8 óra munka

18. Azok a boldog, szép napok

19. Adja az Isten (Ady Endre)

Feró pályafutását, valamint a zenekar fennállásának 40. évfordulóját ünnepli a banda 2018-ban, ennek alkalmából nagyszabású életműkoncertet tartanak a Papp László Budapest Sportarénában április 7-én. A show egyik különlegességét a vendégek jelentik - nem kisebb nevek lépnek színpadra az este folyamán, mint Kalapács József, Varga Miklós, Mező Misi, Pásztor Anna, Wahorn András, F. Zámbó Öcsi, az ős-Beatrice tagságból pedig a jelenlévők sorát erősíti Gidófalvy Attila, Donászy Tibor, valamint Miklóska Lajos.

A rendezvény facebook eseménye: www.facebook.com/events/124913361409787

Mindeközben a zenekar bejelentette, hogy Magasvári Viktor gitáros helyét egy új tag veszi át a bandában, de a csapatban 2003 óta játszó Viktor a jövőben a Beatrice örökös tagja marad, és április 7-én is ott lesz az Aréna-koncerten. Az új gitáros Kékkői Zalán (Ákos, Káosz Központ, ex-Psycho).

Magasvári Viktor Gyula - kitűnő gitárosunk - a családjával ideiglenesen Bécsújhelyre költözik. Nehéz döntés volt ez részéről, hogy a gyerekeit, vagy távol a családjától a zenélést választja. Mindannyian úgy gondoltuk, hogy nyilván a család a fontosabb. Magasvári Viktor Gyula a Beatrice örökös tagja.

Kékkői Zalán

Úgy döntöttünk közösen, hogy a jövőben bármelyik koncertünkön beszállhat a bandába. Április 7.-én is ott lesz az Arénában!!!!....meg az összes nagyobb fesztiválon, de Viktort ismerve bármikor megjelenhet egy kocsmai klub-koncerten….és akkor nincs kegyelem! Az új gitárosunk Kékkői Zalán. Kérlek szeressétek….mi már szeretjük…”