Ozone Mama - Új klip, jövő szombaton lemezbemutató koncert az A38-on!
Írta: Slayer   
2018. február 11. vasárnap, 18:26

Az amerikai Ripple Music gondozásában kiadott új lemezével érkezik az A38 Hajóra jövő szombaton az Ozone Mama legénysége! A nemzetközi színtérre is sikerrel kilépő zenekar előtt az osztrák The Weight klasszikus rock and rollal gondoskodik a felvezetésről. Az új lemez felvezető dalához, a High Ride-hoz pedig már egy klip is készült, mely a napokban került nyilvánosságra.

Nagyot fordult a világ a hard rock egyik legígéretesebb hazai szereplőjével, az Ozone Mamával: felívelőben lévő nemzetközi karrierjüket immáron egy amerikai kiadó is erősíti. Együttműködésük első gyümölcsét, a 'Cosmos Calling' című nagylemezt az A38 Hajón hallhatja először a közönség. A januárban megjelent lemez legelső Magyarországra érkező példányait ezen a koncerten vehetik majd kezükbe először a rajongók.

Ozone Mama - High Ride

A Bécsből érkező The Weight a rock, blues és pszichedelikus pop elegyében utazik: ezeket összegyúrva találták meg erős és karcos saját hangzásukat. Játszottak már együtt a Rivals Sonsszal és a Blues Pillsszel is, bemutatkozó lemezüket pedig a Die Ärztét is referenciái közt tudó német sztárproducer, Oliver Zuelch segítségével véglegesítették.

The Weight - TROUBLE

Ozone Mama, The Weight

2018. február 17.

A38 Hajó

JEGYÁRAK:

Elővételben február 16-ig: 1.800.- Ft A38 oldalán: https://goo.gl/WXzrTC

Helyszínen: 2.300.- Ft