Vörös István - ’Hallgass, ha jót akarsz!’ Az egykori Prognózis énekes szerzői jubileumi koncertje!
Írta: Slayer   
2018. január 30. kedd, 19:59

Több mint négy évtizedes pályafutását huszonhárom hanghordozó, három DVD-lemez, számtalan élő koncert és zajos közönségsiker fémjelzi. A jubileumi nagykoncert Vörös István 40 éves dalszerzői munkásságának örömünnepe lesz, amelyen zenész barátai, pályatársai is részt vesznek.

Ha azt mondjuk, „Tele van a város szerelemmel”, „Én az időt nem sajnálom…”, „Kutya világ”, „Minden viharon át”, „Ne zavarjon senki” vagy „Magányos utazó”, a tinédzsertől a nagy generácóig mindenki azonnal rávágja: Vörös István. A népszerű énekes, gitáros, dalszerző, előadó 1978-ban írta a Nyári éjszakák című dalát, melytől szerzői pályafutása datálható. A dal 1982-ben az első Prognózis kislemezen debütált. A dal sokáig vezette az akkori slágerlistákat és a mai napig a koncertek meghatározó darabja. A ’Hallgass, ha jót akarsz! - A legjobb Vörös István dalok’ CD-sorozat ötödik albumára újra felkerült, immár vonós kísérettel.

Prognózis - Hajsza közben

Vörös István 17 évesen került Radics Béla helyére a Nevada zenekarba, majd több zenekar (Hadirock, Prognózis, Vörös István és a Prognózis) alapítása után 1999-től immár saját nevén koncertezik, illetve jelennek meg lemezei. Pályafutása azóta is töretlen.

2018. március 3-án a MOM Kulturális Központban (Bp. 1124 Csörsz u. 18.) lép fel, ahol a 19 órakor kezdődő negyvenéves szerzői jubileumi nagykoncerten megszólalnak pályafutásának legfontosabb dalai, melyeket több generáció is magáénak érez. A már most óriási érdeklődést kiváltó előadásra Vörös István és zenekara olyan pályatársakat hívott, akik saját produkciójukon kívül ritkán lépnek színpadra: Majsai Gábor mellett – akit „Magyar Tom Jonesként” is emlegetnek – ott lesz Fischer László a Korálból, Szigeti Ferenc, a Karthago alapító-gitárosa, valamint a kitünő Krulik vonósnégyes.

Vörös István: Nyári éjszakák

Jegyértékesítés: http://www.vorosistvanwebshop.com/

JEGYÉRTÉKESÍTÉS továbbá: 1124 Budapest, Csörsz u. 18. Nyitva tartás mindennap 8.00-19.30 óráig, továbbá rendezvényekhez igazodóan.

Jegyek kaphatók a momkult.jegy.hu oldalon, az Interticket hálózatában, valamint a MOMkult jegypénztárában.

http://momkult.jegy.hu/

https://www.jegy.hu/

http://momkult.hu/esemeny/hallgass-ha-jot-akarsz-a-legjobb-voros-istvan-dalok-a-prognozistol-napjainkig/

Álló jegy: 4.800 Ft. Karzat- ülő : 1-2 sor 5.800 Ft. (Elkelt) 3-7 sor 5.300 Ft.