20623416 1494341173958890_2002304933_o

Don Gatto

As Lions - Bruce Dickinson fiának zenekara nyit az Alter Bridge európai turnéján!
Írta: Slayer   
2017. szeptember 17. vasárnap, 19:49

Amikor 2015-ben az As Lions összeállt, Austin Dickinson énekes azt a célt tűzte ki maguk elé, hogy a legnagyobb, legvagányabb hard rock zenét tolják, amit csak tudnak. Az ötfős londoni banda egy évvel később már első EP-je, az ’Aftermath’ megjelenésének örülhetett. Indulásuktól teltházas koncerteket adtak Angliában, egyre nagyobb helyeken és ambíciókkal, sok pozitív sajtóvisszhanggal, valamint egyre növekvő és elkötelezett rajongói bázissal. Ez a villámstart meg is hozta az amerikai lemezszerződést, így debütáló albumuk már az Államokban készült.

Bruce Dickinson fiának csapata mégis a koncerteket részesíti előnyben, ahogy megfogalmazták: "Élőben játszani olyan, mint valami fura terápia. Mintha levennéd a táskád a hátadról, és kilépnél a napi gondjaidból. Szeretnénk, ha ezt át tudnánk adni mindenkinek, aki eljön a koncertjeinkre.”

Az As Lions már útra kész, alig várják, hogy erőteljes fellépéseikkel eljussanak minden rajongójukhoz, például október 22-én a Budapest Arénába, az Alter Bridge előzenekaraként.

Jegyek még kaphatók a Ticketpro országos hálózatában, valamint a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül.

As Lions - One By One