XVI. Karcagi Motorostalálkozó – Az ősz legnagyobb motoros fesztiváljára várnak mindenkit!
Írta: Slayer   
2017. szeptember 12. kedd, 19:08

Amióta létezik a rockzene, azóta elválaszthatatlan a motoroktól és a chopperektől. Különösen hangulatos az élmény, ha az előbbi kettőhöz egy remek helyszín is párosul. Karcagon, az Akácliget Fürdő és Kemping tökéletes találkozópont lesz szeptember 15-17. között a motorok és a zenék szerelmeseinek. A háromnapos rendezvényen minden korosztály számára kiváló programlehetőségeket kínálnak a szervezők, így a fiatalabbakat is örömmel látják!

Szeptember 15-én már a nyolc órai kapunyitás után beköltözhetnek a látogatók a fesztivál területére. Kiváló, egész napos programok adják meg a jó hangulatot az esti koncertekhez. Ahogyan az előző években is megszokhatták már, idén is a hazai rockzenei élet meghatározó csillagai lépnek fel a hétvégén. Péntek este a History, a Cool Head Clan, a felvidéki Rómeó Vérzik és a Dogs szórakoztatja majd a közönséget.

Szombaton délelőtt indul a műsor. Összemérhetik az erejüket a vállalkozó szelleműek a különböző ügyességi- és erőpróbákon. Többek között lesz dugattyúlökés, ördögszekér-, motoros hordópörgető verseny, valamint sörpörgő és sörivó bajnokság is. Természetesen idén sem marad el a találkozó leglátványosabb momentuma, az egész városon átívelő motoros felvonulás. Ez idén is a Strandfürdőtől indul majd. Az este közeledtével négy kiváló hazai zenekar zárja majd a rendezvényt: a Vasmacska, a Heartkiller, a világ egyik legjobb KISS feldolgozás zenekaraként számon tartott Kiss Forever Band, valamint a legendás Zorall.

Egy biztos, aki szeptember harmadik hétvégéjén Karcagra látogat az Akácliget Fürdőbe, az három napon keresztül magába szívhatja az igazi motoros életérzést, s közben pazar programokon kikapcsolódhat.

KISS FOREVER BAND live Barba Negra, Budapest 2013.10.18 - FULL SHOW