rockmaraton2018

DOWN FOR WHATEVER - Basszer csere, szerdán klippremier!
Írta: Slayer   
2017. július 10. hétfő, 18:53

Új basszusgitáros érkezett a budapesti metalcore csapatba a Down For Whateverbe Czink Zsombor személyében, aki korábban a Subliminal Mergerben játszott. A Nagylemezt még hármasban rögzítette a brigád. Szerdán pedig már jön is a srácok legújabb videóklipje a "LET ME IN", melyben már Zsombor pengeti a bőgőt. Élőben ugyan ez a felállás már bemutatkozott a legutóbbi A38-as koncertjükön, de aki még nem látta az megteheti ezt egy kis jótékonykodással egybekötve, ugyanis a fiúk július 23-án a Dürer Kert középső termében játszanak a You Are The Solution - Charity Night  kertén belül, ahol egy leokémiában szenvedő srác Erdei Karcsi őssejt-átültetésének költségeihez szeretnének egy kis anyagi hozzájárulást gyűjteni. a rendezvényen rajtuk kívül fellép még Siklósi Örs,  a Gone With The Wind valamint a Dream Of Insomnia is.

"Bizonyára már sokan észrevettétek, hogy történt egy tagcsere a zenekarban! Attinak tavaly adódott egy lehetősége, így elutazott egy évre Franciaországba tanulni és dolgozni, ezért nem tudtuk már vele folytatni a zenélést. A nagylemez felvételeit hárman csináltuk és átmenetileg session basszerossal játszottunk a koncerteken, de az utóbbi időben már szükségét éreztük, hogy egy állandó tagot találjunk akivel újra egész lehet a csapat. Az A38-on már ebben a felállásban láthattatok minket és végre hosszú idő után először érezzük azt, hogy mind zeneileg, mind emberileg megtaláltuk egymást. Fogadjátok tehát sok szeretettel Zsombor Czink-et (ex-Subliminal Merger) a Down for Whatever új basszusgitárosát, akit a jövő hét szerdán megjelenő "LET ME IN" c. videóklipünkben már látni is fogtok!"

"Július 12.-én (szerdán) jelenik meg a DOWN FOR WHATEVER legújabb videóklipje, a "LET ME IN"! Ha szeretnéd elsőként megnézni és megnyerni a zenekar által dedikált nagylemezt és dobbőrt, csatlakozz te is az eseményhez!"

"Vannak nehéz sorsok, vannak nehéz helyzetek. Ilyen az is, mikor egy fiatal leukémiában szenved és a rák útját állja annak, hogy teljes életet élhessen. Ennek a kegyetlen betegségnek a kezelése egy átlag családnak majdhogynem megfizethetetlen, ezért szeretnénk őket támogatni. Június-július környékén fog barátunk Erdei Karcsi átesni egy őssejt-átültetésen. A szülők terhét magunkravállalni nem tudjuk, de szeretnénk segítő kezet nyújtani az este folyamán befolyt összeggel, melyhez Ti, kedves közönség, a jelképes jegyár megvásárlásával járulhattok hozzá, így elősegítve barátunk gyógyulását. Célunk eléréséhez segítséget nyújt a Dürer Kert, kik a helyszínt: a középső termet biztosítják; illetve néhány friss magyar zenei underground tehetség, mint a(z) Siklósi Örs, Down For Whatever, Dream Of Insomnia, Gone With The Wind."

JEGYÁRAK: Normál- 1.000FT Támogatói- 1.500FT

A jegyek a koncert előtt a helyszínen kaphatók!

19:30 - kapunyitás

20:00 Siklósi Örs

21:00 Gone With The Wind

22:00 Down For Whatever

23:00 Dream Of Insomnia

DOWN FOR WHATEVER - White Light