rockmaraton2018

Rómeó Vérzik - 19-én jelenik meg az új album, már meghallgatható a címadó is!
Írta: Slayer   
2017. július 08. szombat, 19:31

Július 19-én jelenik meg a Somorjai Rómeó Vérzik nyolcadik nagylemeze 'Újratervezés' címmel. A rock n' roll trió nyolcadik albumát a GrundRecords fogja megjelentetni. A srácok az első klipes dal, a 'Nyár van végre' után most a címadószámot hozták nyilvánosságra audio formában.  Az új anyagot a felvidéki csapat ismét azzal a Scheer Viktoral rögzítette, akivel már az Engedd belém! és a Rock'n'Roll az élet lemezek felvételein is dolgoztak. A megjelenés napján tartják Koppányék a lemezbemutató koncertet a budapesti Barba Negra Trackben, ahol a vendégük a Rocken Dogs lesz.


"ITT A CÍMADÓ DAL!!!! Kiadónk elérhetővé tette a második dalt is az új albumról. A lemez címadó dala tegnap debütált a Rádió Rock FM98.5 kora esti műsorában. Aki elmulasztotta, mostantól bármikor meghallgathatja a rádiós verziót. Az új albumot előrendelhetitek a www.grundrecords.hu oldalon Nefelejtsétek, minden megvásárolt CD-vel a zenekarunkat támogatjátok!"

"A LEMEZ A GYÁRBAN! Elkezdték az új lemez gyártását. Mi már alig várjuk, hogy hallhassátok a legújabb rómeó dalokat. A megjelenés napján, vagyis a budapesti koncerten egészen biztosan játszunk két-három dalt az új lemezről. A koncert napján dedikáljuk az ÚJRATERVEZÉS albumot a Barba Negra Trackben, tehát ha még nincs jegyed ne habozz! Légy az elsők között!!!"

Rómeó Vérzik: Újratervezés - radio edit

RÓMEÓ VÉRZIK - NYÁR VAN VÉGRE!