don

Hírek
Jócselekedetre buzdít az állami gondozott gyerekek kórusa!
Írta: Slayer   
2017. november 17. péntek, 20:04

Kezdd el tenni a jót! címmel második lemezét jelenteti meg Magyarország egyetlen állami gondozottakból álló énekkara, a Lélekzuhany Gospel Kórus. Vezetőjük és az együttesben éneklő gyerekek célja, hogy üzenetükkel elérjék az emberek szívét, és jócselekedetre buzdítsák őket. Lemezükön és annak bemutatóján kiváló hazai zenészek muzsikálnak.

Bővebben...
 
S8 Underground Club BLACK - Dark Side Tour! Holnap átállhatsz a klub sötét oldalára!
Írta: Slayer   
2017. november 17. péntek, 18:42

Per-Form Band | Spacedust | Five More Minutes | Polvere | Rockbuli

A 18-ai szombati buli két részre szakad a fővárosi S8 Underground Clubban. A BLACK színpadán köszönthetjük a lelkes Per-Form Band-et, akiket az űr-rocker Spacedust követ. A Földre való visszatérést a Five More Minutes vezényli le, majd az alternative metal Polvere-é a terep. Mint általában, most sem kell szaladni az első éjszakai járatokhoz, ugyanis hideg italok és rockbuli szórakoztatja tovább a díszes társaságot.

Bővebben...
 
Green Hell – A 'Zárkózz fel!'lemez már elérhető az online zenei platformokon is!
Írta: Slayer   
2017. november 17. péntek, 18:21

Idén tavasszal, magánkiadásban jelent meg a budapesti thrash banda a Green Hell második albuma 'Zárkózz fel!' címmel. Mától a lemez elérhető olyan zenei áruházakban, mint a Deezer, a Spotify, vagy az iTunes.

Élőben legközelebb december 2-án, a Siberia, és a Stonecold társaságában fognak zenélni az S8 Underground Clubban.

Bővebben...
 
Magor - “A menedék” címmel megjelent a jászberényi zenekar második nagylemeze!
Írta: Slayer   
2017. november 17. péntek, 17:44

“A menedék” címmel megjelent a jászberényi Magor zenekar második nagylemeze, mely az előzőhöz hasonlóan ezúttal is az EDGE Records gondozásában, a HammerWorld magazin mellékleteként látott napvilágot.

Bővebben...
 
Barcsik Vali - A kis herceget november 19-én vetítéssel kombinált élő előadásban mutatja be Budakeszin!
Írta: Slayer   
2017. november 17. péntek, 16:42

Barcsik Vali - “A kis herceg” című albuma tavaly decemberben exkluzív digipak CD+DVD kiadványként jelent meg a Hammer Records gondozásában, mely a regényíró eredeti grafikáinak felhasználásával készült igényes csomagolásban látott napvilágot.

Bővebben...
 
S8 Underground Club - Pénteken Punk'n'Alter estét tartanak!
Írta: Slayer   
2017. november 14. kedd, 20:49

VEvývoji! (CZ) | BENDER (F) | Damodar | Faterkiller | Bullet Ants | NoGenre | Tamirel | Újvilág Utca | Lépjünk a holdra | Rockbuli

Ismét hosszú péntek estére számíthatnak azok, akik november 17-én lelátogatnak a fővárosi S8 Underground Clubba. Nem kevesebb, mint kilenc fellépő gondoskodik a zenei aláfestésről, köztük a cseh VEvývoji! és a francia BENDER. Hazai fronton sem kell szégyenkezni, a BLACK színpadán köszönthetjük a Damodart, a Faterkillert és a Bullet Ants - Sex Pistols Tribute/Cover zenekart. A RED teremben a NoGenre fűt be elsőként, majd a Tamirel, a szombathelyi Újvilág Utca és a Lépjünk a holdra következik. Akik pedig még bírják energiával, a szokásos rockbuli szól a hangfalakból a frissítő italok mellé.

Bővebben...
 
Iron Maiden - Péntektől a nappalinkban koncertezhet a csapat!
Írta: Slayer   
2017. november 14. kedd, 18:50

A legendás rockbanda az Iron Maiden egy igazi különlegességgel készül a rajongók számára: pénteken egy élő koncertfelvétel-lemezt dob piacra. A ’Book of Souls Live’ az elmúlt két év koncertjeinek legemlékezetesebb pillanatait gyűjti egy lemezcsokorba.

Bővebben...
 
Queen és Depeche Mode a Lemezjátszó programsorozatban!
Írta: Slayer   
2017. november 14. kedd, 16:02

A poptörténelem két nagyon fontos lemeze kerül terítékre a Lemezjátszó programsorozatban, novemberben. A B32 Galéria és Kultúrtérben 15-én a Queen Queen, 21-én pedig a Depeche Mode Songs of Faith and Devotion albumát lehet meghallgatni. Előbbiről Németh Jucival, utóbbiról Milkovich Mátyással beszélget Horváth Gergely az estéken.

Bővebben...
 
Stula Rock - Győrben játszanak, Vendég: Dudás Ivett (Tales of Evening)!
Írta: Slayer   
2017. november 14. kedd, 15:54

December elsején a győri To the Rock Music & Drink Barban lép fel a Stula Rock. A zenekar 2016.novemberében alakult és 2017. január 6-án debütáltak a Backstage Pubban. A zenekar márciusban rögzítette lemezét, mely várhatóan jövő év elején lát majd napvilágot. Az Őserő című lemezről viszont már Győrben is hallhatnak ízelítőt, és a koncert vendége Dudás Ivett lesz, a Tales of Evening zenekarból.

Bővebben...
 
XXIX. Hopplá Fesztivál, Szentgotthárd – Kész a program! - Road, Zorall, P. Mobil, Lord, Rómeó Vérzik, és még sokan mások!
Írta: Slayer   
2017. november 14. kedd, 15:42

29. alkalommal kerül megrendezésre a Hopplá Zenei Fesztivál Szentgotthárdon, 2018. július 6-7. között. A nagy hagyományokkal rendelkező fesztivál jövőre olyan headlinerekkel büszkélkedhet, mint a Road, a P. Mobil, a Zorall, a Lord, a Rómeó Vérzik, és az Omen. A feltörekvő zenekarok között olyan neveket találunk, mint a Stula Rock, a Steroid, a Vadvágány, a Red Rockets, a Tuzsu Junior Trió, a Méd in Csájná és a Deresedő Wild Gerlicék.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 320