Hírek
Feró 75 - Aranylemez lett a Nagy Feró 75. születésnapjára készült tribute album!
Írta: Slayer   
2021. március 05. péntek, 20:46

Hatodik hete vezeti a MAHASZ top 40-es listáját a Nagy Feró 75. születésnapjára készült Feró 75 - "Ahogy Ti zenéltek…" album, mely a hatalmas érdeklődésnek köszönhetően mostanra az aranylemez státuszt is elérte.

Bővebben...
 
Cadaveres - Áprilisban jön az 'Ars Moriendi' album, itt az első dal: 'Savages'
Írta: Slayer   
2021. március 04. csütörtök, 21:40

Megérkezett a székesfehérvári Cadaveres április 9-én megjelenő hatodik nagylemezének, az 'Ars Moriendi'-nek az első klipesített felvezető dala, a 'Savages'. A videót Hajnal Ádám és Epos Tomi (ST3 Video) irányítása alatt készítették el.

Bővebben...
 
A Győri Nemzeti Színház színésztanonca nyerte az országos filmversenyt!
Írta: Slayer   
2021. március 03. szerda, 21:07

A kockásfülű nyúl a legismertebb animációs alkotás, a Fehér tenyér a legnépszerűbb mozifilm a fiatalok körében – derült ki a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak versenyen, melyen rekordszámú játékos, több mint 19 ezer diák indult. A DUE Médiahálózat nagyszabású vetélkedőjét Buza Gábor gimnazista, a Győri Nemzeti Színház színésztanonca nyerte.

Bővebben...
 
„Feketében, hogy ne is lássanak” – átfogó kutatás készült a hang-, fény- és látványtechnikai szektor dolgozóiról!
Írta: Slayer   
2021. március 02. kedd, 21:09

A járvány előtt nagyjából 10-15 ezer ember dolgozott a hang-, fény- és látványtechnikai szektorban, ami a hazai autógyári foglalkoztatottak összlétszámához hasonló. A koncerteken, rendezvényeken, tévéműsorokban, videókban, filmekben, színházakban a háttérben tevékenykedő szakemberek a szó szoros és átvitt értelmében is láthatatlanok: fekete ruhában dolgoznak, hogy a közönség ne lássa őket, emellett bizonytalan a foglalkoztatásuk és a bérezésük, nincs munkaköri leírás és bérminimum, rendezetlen a képzés, nincs kiszámítható életpályamodell, viszont van rengeteg éjszakázás, feszültség és túlóra. Mindezek pedig hajlamosítanak a stresszre és kiégésre. Magyarországon először készült átfogó, feltáró alapkutatás a hang-, fény- és látványtechnikai szakmáról, és az eredmények lehetővé teszik cselekvési javaslatok megfogalmazását is.

Bővebben...
 
The Sign - Megérkezett a miskolci zenekar új albumának előfutára: 'Ez a perc'
Írta: Slayer   
2021. március 01. hétfő, 09:26

A miskolci garázsbandából a DAL színpadáig menetelő, többszörösen díjnyertes zenekar vadonatúj dallal csal mosolyt az arcunkra. A The Sign igazi feel good trackkel jelentkezett, ami olyan, mint maga az együttes: bájos, ugyanakkor vagány és elképesztően szerethető. Az „Ez az a perc” azonnal belopja magát a szívünkbe!

Bővebben...
 
Healin’ Scars - Új dallal jelentkezett a fővárosi hard rock csapat!
Írta: Slayer   
2021. február 27. szombat, 20:31

Lélekharang címmel ma jelent meg a budapesti modern hard rock zenekar, a Healin’ Scars legújabb saját szerzeménye. A banda 2017-ben alakult és rá egy évre készítette el első EP-jét 'Tűzszünet' címmel, melynek dalai klipekkel megtámogatva elérhetőek a legnépszerűbb videómegosztón. Rengeteg jó hangulatú koncert, számtalan saját dal, több rádióinterjú van már a srácok mögött. Az új dal felvétele, keverése, és az utómunka is a Black Loud Stúdióban zajlott, kivéve a dobok, ami a Cultus Digital stúdióban került rögzítésre. A 'Lélekharang'-ot a Kökényesi Antal (ének, szöveg), Némedi Tamás (gitárok, hangszerelés, felvétel, keverés, utómunka) és Cseri Dávid (dob) hármas vette fel.

Bővebben...
 
Remorse - Rengeteg ismerős arccal, a zenekar barátaival készült el a thrasherek újabb videoklipje, a 'Jelbeszéd'!
Írta: Slayer   
2021. február 26. péntek, 20:33

Bő 12 évvel a D.Ü.H. után új Remorse lemez készült, ami a februári HammerWorld magazin mellékleteként jelent meg. A “Kohó” albumon 14 gondosan megmunkált thrash metal mesterdarab hallható, melyek közül korábban a “Hazudnak” és az “Indulunk” dalokhoz készült szöveges videó, most viszont megjelent a rengeteg ismerős arccal készült első klip, amihez a zenekar Facebook oldalán rögtön nyereményjátékot is hirdetett.

Bővebben...
 
CityRocks 2021 - Közép-Európa legnagyobb rockzenei flashmobja Kolozsváron és Dunaújvárosban kerül megrendezésre!
Írta: Slayer   
2021. február 25. csütörtök, 21:33

Már lehet jelentkezni Közép-Európa legnagyobb rockzenei flashmobjaira!

2021-ben két rockzenei flashmobot is szervez a CityRocks. Ha a járványügyi helyzet engedi, akkor 2021. június 19-én Kolozsvár főterén, 2021. augusztus 21-én pedig Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten állhat össze Közép-Európa legnagyobb zenekara. Mindkét eseményre már lehet jelentkezni.

Bővebben...
 
Nekromantheon - Dalpremier a norvég thrash csapat április végén érkező új albumáról: 'Thanatos'
Írta: Slayer   
2021. február 24. szerda, 21:57

Kilenc év után április 30-án jelentkezik új albummal a norvég a Nekromantheon. A kolbotni thrash zenekar harmadik nagylemeze 'The Visions of Trismegistos' címmel fog megjelenni, és a címadó után most másodikként a 'Thanatos' dalt hozták ki felvezető kislemezként A 2012-es 'Rise, Vulcan Spectre' anyaguk utóda nyolc dalt fog tartalmazni és az Indie Recordings jelenteti meg világszerte, kivéve az USA-ban, ahol a Hells Headbangers hozza majd ki.

Fotó: Annika Mortensen

Bővebben...
 
Bajba jutott művészeknek is segíthet egy új magyar kezdeményezés!
Írta: Slayer   
2021. február 22. hétfő, 21:57

Bárki kérhet ismert magyar emberektől személyre szabott üzenet egy új magyar kezdeményezésnek köszönhetően. Az örökre szóló ajándék ráadásul egyes művészeknek segítséget is nyújthat a koronavírus-helyzetben. A Sztárüzenet oldalon már több mint félszáz híresség várja, hogy örömet okozhasson valakinek.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 522