Hírek
Leander Kills - Itt az első klip és dal az október végén érkező új lemezről: 'Feladtam egy levelet'
Írta: Slayer   
2020. október 20. kedd, 20:29

Pár napja jött ki a Leander Kills legújabb klipje, amit a zenekar az október 30-án IV. címmel megjelenő új lemezük első kihozott dalára, a 'Feladtam egy levelet'-re forgatott. A negyedik lemezük elsőként megsimert dalának szövegét és zenéjét is a zenekarvezető Köteles Leander írta, valamint az ő munkája, a felvétel, a keverés és a master is. A klipet Porkoláb Norbert (Bad Moon Films) készítette. A kisfilmben Szabó Sipos Tamás a főszereplő. Aki pedig élőben is szeretné hallani az új dalokat, (Reméljük ezek a koncertek nem maradnak el!) azok ezt megtehetik ezt, a lemez megjelenésének napján október 30-án Kiskunfélegyházán a Rocktárban, ahol a zenekar vendége a Plasticocean lesz, vagy másnap Békéscsabán, ahol a Csabagyöngye Kulturális Központban játszik a zenekar, az Amigod és a Burnout társaságában.

Bővebben...
 
Reason - Megjelent a 25 éves hazai dark/gothic metal zenekar új nagylemeze!
Írta: Slayer   
2020. október 20. kedd, 19:45

Type O Negative, Paradise Lost, Opeth, Woods of Ypres, Moonspell. Csupán néhány zenekar, melyek rajongóinak egyáltalán nem ajánlott kihagyni az idén 25 éves, dark/gothic metalos Reason új nagylemezét. A “The Divine Rest” komor dalait továbbá azért is érdemes figyelmes füllel hallgatni, mert olyan remek zenészek és énekesek vendégeskednek rajta, mint Kátai Tamás (Thy Catafalque), Mikus Tamás (Agregator) és Pettenkoffer Zsófi (Herself). Aki pedig élőben is szeretné csekkolni az új dalokat, az megteheti ezt október 30-án Budapesten a Kék Yukban a DivideD Halloween Strandpartyján, ahol a szervező zenekar és az Archaic mellet a Reason lesz a harmadik fellépő.

Bővebben...
 
Lemezmegjelenés: The Goo Goo Dolls - It’s Christmas All Over
Írta: Slayer   
2020. október 20. kedd, 17:39

2020. október 30-án jelenik meg a The Goo Goo Dolls első karácsonyi albuma.

Bővebben...
 
Macskanadrág - 11 év után 11 dallal megjelent a street punk csapat új albuma!
Írta: Slayer   
2020. október 19. hétfő, 20:18

11 év után, 11 friss dallal jelent meg a Macskanadrág “Pénzt és életet” című friss albuma, melyet a budapesti Grenma Studióban rögzítettek. A punkok az elmúlt években már több dalt is közzétettek, így a közönség előtt nem ismeretlen “Részeg mindenki”, “19-re lapot” és “Az én csajom” is végre hallható lemezen. Élőben egyenlőre nem lehet tudni mikor lehet újra elcsípni a fiúkat, mivel a november 13-i egri koncertjük el lett halasztva.

Bővebben...
 
Lemezmegjelenés: John Prine - Boxset
Írta: Slayer   
2020. október 19. hétfő, 19:17

John Prine nemzedékének egyik legünnepeltebb énekese, dalszerzője és a 2020-as Grammy életműdíj kitüntetettje volt. A legenda áprilisban hunyt el.

Bővebben...
 
Phoenix RT - 'Jelzőfény' címmel megjelent a felvidéki trió új albuma!
Írta: Slayer   
2020. október 18. vasárnap, 20:16

Pénteken Székesfehérváron, szombaton pedig Debrecenben koncerteznek!

Megjelent a Phoenix RT “Jelzőfény” című nagylemeze, ezzel együtt pedig egy teljesen friss videoklipet is bemutatott a zenekar a “Tiszta lappal” című dalhoz. A felvidéki Csallóköz legaktívabb, egyre népszerűbb triója új korongjának felvételei Érden készültek Varga Zoli producer közreműködésével. A borítót Nagy Attila tervezte, a fotókat pedig Király Győző készítette. A Phoenix RT is szerepel további 29 zenekarral együtt a “Kikalapált dalok” című Kalapács tribute albumon, a “Nincs baj” feldolgozása pedig a friss nagylemezen hallható. Aki pedig élőben is szeretné hallani a zenekar új dalait, az megteheti ezt pénteken Székesfehérváron a Nyolcas Műhelyben, ahol a DOWN FOR WHATEVER és a Burning Dame társaságában lépnek fel a fiúk, vagy szombaton Debrecenben, a Roncsbárban, ahol az Our Last Droppal osztják majd meg színpadot.

Bővebben...
 
Lemezmegjelenés: The Pogues - The BBC Sessions 1984-86.
Írta: Slayer   
2020. október 18. vasárnap, 17:47

A kelta punk vonalain mozgó londoni banda, a The Pogues egy igazán különleges sorozattal jelentkezik.

Bővebben...
 
Hammer Records - Több kiadványuk is remek helyen szerepel a MAHASZ Album Top 40-ben!
Írta: Slayer   
2020. október 17. szombat, 19:46

Az e heti MAHASZ Top 40 albumlista igencsak jól néz ki a Hammer Records kiadó szempontjából. Az első tízben négy friss kiadványuk is szerepel. Mindjárt a második helyen a győri punk trió, az Aurora új akusztikus nagylemeze, a 'Más világ'. A hatodik helyen is egy trió áll, a felvidéki Phoenix RT., akik negyedik albumukkal, a 'Jelzőfény'-nyel szerezték meg ezt az előkelő pozíciót. Közvetlenül mögéjük Mentes Norbert és Renato Pavesi flamenco lemeze, a “Renascentia”került. A tizedik helyere pedig a hazai rockzenész veteránokból álló, átdolgozásokat készítő, de új anyagán ismét saját dalt is megjelentető Zorall szerepel a 'Fémforgács' anyagával. De még Top 40-es további négy Aurora lemez is, a most újra kiadott 'Keserű cukor', a tavaly újra kiadott 'Viszlát Iván + 1988' EP”, az  “Őrült világ”, és az “Előre kurvák, gengszterek”. Valamint a 13. helyen is a Hammer Records kiadványa, a Junkies újra kiadott 'Káros az egészségre 25' lemeze található. És még éppen befért a lista végre a 39. helyen az Ossian tavaly áprilisban megjelent, már dupla platina lemeze, a 'Csak a jót'.

Bővebben...
 
Ørdøg - A november elején jelenik meg a Fonogram díjas zenekar új albuma!
Írta: Slayer   
2020. október 16. péntek, 20:16

A november 6-án, az a havi Hammerworld magazin mellékleteként jelenik meg a fővárosi modern metal Ørdøg harmadik nagylemeze 'Ø3' címmel. Az album aznap felkerül a digitális platformokra is. Azonban aki 'igazi' digipackos CD-t szeretne, az elő is rendelheti az alábbi linken. Az előrendelőknek már október utolsó hetében postázzák a lemezt és október 26-án kapnak egy letöltő linket is. Az albumhoz egy egyedi, a lemezmegjelenéshez kapcsolódó pólót is lehet rendelni. A 10 dalos anyagot az Edge Records jelenteti meg és eddig egy felvezető dalt ismerhettünk meg róla, a klipesített 'Az élet alássan'-t. Aki pedig koncerten is meghallgatná az új dalokat, az idén még megteheti ezt október 31-én Dunaújvárosban a Kaptár Music Pubban, illetve november 20-án Győrben ahol az Ørdøg, a Cadaveres, a Vesztegzár és a FrankNRollaz társaságában játszik A Betonban.

Bővebben...
 
Lemezmegjelenés: Grateful Dead - American Beauty (50th Ann. Ed.)
Írta: Slayer   
2020. október 16. péntek, 18:57

2020. október 30-án az ’Amercan Beauty’ megjelenésének 50. évfordulójára újramaszterelt albummal lepi meg a kiadó a Grateful Dead rajongóit. A zenei anyag tartalmaz egy korábban kiadatlan koncertet is, amelyet 1971. február 18-án vettek fel a Port Chesteri Capitol Színházban.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 505