rockmaraton2018

Hírek
Jolly Jackers - Pénteken 5. születésnapi koncert a Dürer Kertben!
Írta: Slayer   
2018. január 16. kedd, 18:11

Fennállásának ötödik születésnapját ünnepli a Jolly Jackers. Az ír kocsmarockot játszó zenekar az évforduló alkalmából január 19-én Budapesten a Dürer Kertben koncertezik. Ami nem túl gyakori, lévén, hogy az egyik legtöbbet turnézó magyar zenekar külföldön. A hat tagú csapat érdekessége még, hogy itt - a legtöbb bandával ellentétben - nincs férfiuralom: a legénység fele nő.

Bővebben...
 
End of Paradise & Red Vision - Február elején a győri Dongóban játszanak!
Írta: Slayer   
2018. január 16. kedd, 12:09

Február 3-án ismét közös koncertet ad a székesfehérvári End of Paradise és a mosonmagyaróvári Red Vision. A két banda sok közös vonással bír, hiszen mindkettőnek tavaly ősszel jelent meg új lemeze, és mindkettő nemrégiben jelentkezett új klippel. A két csapat a tavaszi szezonban még legalább kétszer koncertezik együtt, az első állomás pedig a győri Dongó.

Bővebben...
 
SpiritBell - Pixi új hangszeresekkel viszi tovább a zenekart!
Írta: Slayer   
2018. január 15. hétfő, 21:18

Teljesen új hangszeres brigáddal vág neki a 2018-as évnek a doomos heavy metalban utazó Baranya megyei központtal bíró SpiritBell. Patak „Pixi” Sándor énekes mellől távozotak a régi tagok, annak ellenére, hoyg tavaly év végén még közösen kezdték el egy új lemez megírását, melyet idén kívántak megjelentetni. Pixi azonban úgy döntött a MoonRiver mellett a SpiritBellt is tovább viszi, így új tagokat toborzott maga mellé. A gitáros Marásek Viktor lett, míga bőgőt a MoonRiveres társ Sovány András vette át, a dobok mögé pedig a SpiritBell németországi ügyeit is intéző Daniel Müller (Somewhere in Nowhere, Goat of Mendes) ült be. A zenekar régi demói a Bandcamp oldalukról ingyenes letölthetőek.

Bővebben...
 
twentees - Instagram storyból forgatott klipet a hódmezővásárhelyi indie rock csapat!
Írta: Slayer   
2018. január 15. hétfő, 19:56

A gitárpopban utazó twentees az Y-generáció hangja, dalaikban már többször hitelesen megírták az őket és a generációjukat érintő problémákat, érzéseket, most pedig egy teljes EP-t szánnak a témának. A lemez első darabja az Y, aminek egy Instagram story a klipje, élőben pedig az Y-sztorik bemutatóján, március 1-én a Kuplungban lehet őket hallani.

Bővebben...
 
Tribute Farsang a Backstage Pubban – Öltözz be és nyerj fesztiválbérletet!
Írta: Slayer   
2018. január 15. hétfő, 19:02

Február 24-én egy különleges tribute farsang kerül megrendezésre a városligeti Backstage Pubban. A zenét a Where is Cooper és a Stoned szolgáltatja majd, így nem nehéz kitalálni, hogy Alice Cooper és a Rolling Stones legnagyobb slágerei csendülnek majd fel.

Bővebben...
 
Green Hell Klub - The Grudge, Toportyán Férek, Zsarnok és Green Hell a Yukban!
Írta: Slayer   
2018. január 14. vasárnap, 19:22

Február 2-án újra megrendezésre kerül a Green Hell Klub. Aki az igazán zúzós zenéket kedveli, mindenképp látogasson el Óbudára a Supersonic - Blue Hell & KVLT-ba ezen a napon, hiszen négy kiváló zenekar produkcióját tekintheti meg, mindösszesen 1.000 forintért. A sort a The Grudge kezdi, majd a Toportyán Férgek és a Zsarnok következik, az estét pedig a házigazda Green Hell zárja majd.

Bővebben...
 
Dreamgrave - Új live video sorozattal jelentkezik a szegedi progresszív metál csapat!
Írta: Slayer   
2018. január 14. vasárnap, 17:42

A Dreamgrave elkészült a tavalyi ShowBarlangos Metal Farsangon rögzített koncert dalainak live videóival, amiből most a 2014-es Presentiment című albumról (Spotify, Bandcamp, YouTube) származó Black Spiralt lehet megtekinteni.

Bővebben...
 
Jaggers - Megasztár-énekes, X-faktor döntő, új kislemez!
Írta: Slayer   
2018. január 12. péntek, 21:33

Méghogy eljárt az idő a dallamos rockzene felett? Aki ezt vallja, még nem hallotta a Jaggers vadiúj, Szeretnélek című kislemezét. A rajta szereplő három dal mindegyike hatalmas énektémákat, fogós refréneket tartalmaz, mindez kiváló hangzással, modern köntösben. Az abonyi zenekar megjárta az X-faktor döntőjét, énekesük a Megasztár legjobbjai között szerepelt.

fotó: Kollár Szabolcs

Bővebben...
 
Grind Over Europe Tour II - Underground grind darálás a Dürer Kertben!
Írta: Slayer   
2018. január 12. péntek, 18:54

Április 24-én a Dürer Kertbe érkezik a 2012-es Grind Over Europe turné második felvonása, a Matt Harvey vezette amerikai death/grind brigád Exhumed, a finn grind veterán Rotten Sound és a blackes death/grind/crust vonalon mozgó Implore tolmácsolásában.

Bővebben...
 
Ugly Kid Joe - A Barba Negra Trackben lépnek fel először Magyarországon!
Írta: Slayer   
2018. január 11. csütörtök, 21:24

Pályafutása során először látogat Magyarországra az Ugly Kid Joe. A kaliforniai rockbanda turnéja debütáló albumuk, az America's Least Wanted kiadásának 25. évfordulóját ünnepli meg: az 1992-ben megjelent lemez egy csapásra ismertté tette a csapatot és a borítón bemutató kabalafigurájukat is, majd pár év alatt dupla platinalemezzé érett.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 332